0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ne znam odakle mu onda ideja staviti to u oglas??
jos bi i naljepnicu trebali promjeniti posto vise nije Ducati Corse nego Ducati Motorrad
Za grad - Giulietta 2.0jtdm vs 159 2.4ti ?
9ka za lagano kruziranje, a GTA za gust I po gasu - savrsena kombinacija
Trazim nesto sto malo trosi tako da u kombinaciji s GTA imam neki prosjek hahahaKoji motor uopce trenutno (apsolutno) najmanje trosi, bilo dizel ili benzin?
Dvoumiš se između 159 i Giuliette? Koliko snage ti je dovoljno? Ako ti snaga nije bitna najmanje troši Giu 1.6 JTDM sa 105KS......Jel ti treba za grad ili duže relacije?
Trosi manje od benzinca? Grad iskljucivo
a uzmi onda Mita 1.3 jtdm :
za grad nesto udobno, sa automatikom, da ima dobru klimu, solidan stereo i pravilan sic. od litre gore-dole neces bankrotirati a ovo cuva zivce
Piaggio Beverly 300 ie = ne može uvatit 4 l / 100 km nikako Kad provaš 9-tku, neće ti past na pamet ić na put s GTA nije ti ona samo za grad ... GTA će ostat za gušt - najćešče po gradu :hehe: :hehe:
X-max je isto dobar za grad :-))Sto se tice 9tke, jedino mi mana 2.4 to zacepljivanje, ekologija i te sheme
(Image removed from quote.)
zato si ti specijalista za to :tongue:
...kako nitko ne primjećuje "branik druge boje"... :
A mislim da ti se to kao i meni čini da je tako, optička varka...i na ovoj sivoj/srebrnoj na ovoj stranici mi isto tako izgleda... a u biti nije tako.. :