OK što na forumu malo ljudi vozi nove alfe ali nema ih ni na cesti, do berlina i nazad i vidim jednu giulettu što se i vidi po prodaji.
Ne znam di si to vozio, ali odem do Zagreba poslovno na par sati i vidim po nekoliko komada.
147 kad je došla je bila wow auto a danas, po čemu se giuletta razlikuje od opel astre?
LOL ..... jesi ih ikad vidio jednu kraj druge? Imal sam tu raspravu pred dve godine kad sam došo na forum .... ako neko i dalje tvrdi ovo, onda ili trolla il je sljep.
znam dosta ljudi koji su imali 147 i 156 a danas voze druge aute jer alfa nema modela koji im se sviđa.
naravno uvijek ima ljudi kojima auto sjedne i tu ste u pravu da se o ukusima ne raspravlja.
Upravo tako, prodajni rezultati uopće nisu loši, puno veći problem je kaj Alfa nema drugih modela i kaj je recimo kod nas bila puno preskupa ..... sad su smanjili cijene, a nikakvog marketinga, da ne idem tu po forumu ne bi ni znao kolko je pojeftinila.
Možda se tebi ne sviđa, ali stvari koje tvrdiš jednostavno nisu točne .... u svojoj klasi je po meni daleko najbolje dizajnirani auto i kad smo već kod toga daj mi reci koji je onda po tebi bolji kad ti tolko ne valja ... Golf, Megane, i30? Auris? Koji to bolje izgleda kad je ova takva koma .... baš me zanima.