Bok ljudi,
Nakon pročitanih 50-tak stranica (iskreno neda mi se više), imam još par pitanja, pa ako bi vlasnici ponosne Giuliette mogli pomoći:
1. Prosječna (stvarna) potrošnja vaših ljubimaca (dizel, benzin)
2. Troškovi održavanja/god. ( kvarovi, ulje, filteri..redovan servis)
3. Praktičnost/ prostranost u vezi gepeka, i zadnje klupe....za bebaca i njegove potrepštine, kolica itd....
Puno bi značilo, thnx! :grinning-smiley-043:
1. Ja svoju stvarno ne štedim, prosjek je nekih 8 litara, ali imam jako puno kratkih relacija po gradu. Čim dođem na autoput, to pada. Varaždin - Koprivnica po podravskoj magistrali kad smo jednom išli na susret, točno po prpoisima i ograničenjima je bilo 3.9 litara. Ako baš pazim po gradu kak se vozim, ne ubrzavam kolko ide na semaforu, ne prebacujem u D (ajde ti ne prebaci) oko 7 litara. Prosjek ispod 7 je moguće ako paziš ..... makar nisam kupio Alfu sa 170 ks da štedim gorivo.
e da, Split - Zagreb, autoput, 160 na tempomatu, oko 7 litara.
2. servis je svakih 30 hiljada, ulje ne izdrži tolko, a svi će ti reći da mjenjaš češće

prvi servis je bil nekih 1500-1800 kuna.
imal sam problem sa kuplungom, sredili su u tri dana, sad čekam da dođu spojnici stabilizatora. moguće da oboje ima veze sa gore navedenim da ju ja ne štedim. nema nekih posebnih kvarova, radi ko urica. moja sad ima malo više od dve godine i 46 hiljada km.
3. na more ja, žena i djete, kolica, onaj preklopni krevet, sve je stalo. sad dolazi drugo djete, iza mene otraga baš i nema mjesta (193cm), ali bebač bude stao. niš posbno bolja ili lošija po tom pitanju od bilo kojeg drugog auta te klase.
Ako te još kaj zanima, pitaj ....