evo malo dojmova sa vožnje julke 1.4 tb 120 KS...znaci dobio ju na probu jedan dan, auto ima 1700km, distinctive paket...vracam ju sutra popodne ,ak ne zaboravim

...prvo:potrošnja-znaci kad sam ju preuzeo bila je na rezervi, ne znam kolikoj, jel pred kraj ili, ali gorila je lampica i kazaljka skoro bila na nuli, taman na zadnjoj crtici..natocim ja sto kuna, kazaljka se popne jako malo, taman da nije vise bila na rezervi i provozam se malo po obilaznici tamo vamo po gradu (malo u normalu,malo u dynamicu cisto za usporedbu) cca 30km, nije više sigurno kadli ono opet lampica za rezervu

...pogledam na average kad ono 12,8l (toliko o njihovih 7 l kombinirano)..natocim ja opet 100 kn i isto..provozam se malo zešće, al ne sad nesto nenormalno u normalu i dynamicu kad ono average 13,5 l

...ne znam da li je to do toga sto je vuče prijašnji average od nekih lerova, žestokih vožnji itd, ali ovo je previše...drugi dojam: auto stvarno solidno ide za svojih 120ks, nemam zamjerke, i u normalu lijepo povuče već od 1500 ali nema smisla tjerati ga više od 4500 jer nema više "šusa", u dynamicu bolje cimne, ali ne toliko kao na multiairu 170ks..tamo je zamjetno veća razlika između N I D...mijenjač jako ugodan, podatan,mekan klizi fluidno kao i cijeli auto. ali čuje se potisni ležaj kao na prijašnjoj 156 1.8 ts..znaći čuje se ono kloptanje kad se stisne u leru i kod nižih brzina kod dodavanja gasa također..nije da nešto smeta, ali ne znam jel to neka alfina boljka ili je ovo slučajno...znači kod jako niskih brzina pri naglijem dodavanju gasa kao da cukne i čuje se klop...sve u svemu auto me nije razočarao u ničemu osim u potrošnji..to je nešto čudno..ili je to tako dok ne prođe par tisuća i dok se neke stvari ne dovedu u red...ne znam..međutim auto ne vrijedi te novce nikako..bez obzira na ugodu koju pruža i kako auto fino klizi po cesti korektna cijena bi trebala biti ne preko 120000kn, naravno bez onakve potrošnje..može i bez alu felgi i drugih elektronskih sitnica...eto ukratko dojmovi iz prve ruke