29-04-2026, 04:40:32

Autor Tema: Ometanje policijskog radara  (Posjeta: 8534 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Reno

• Trade Count: (+6)
  • Ovisnik o alfistima
  • Spol: Muški
    • Rijeka
Ometanje policijskog radara
« u: 29-01-2010, 17:15:00 »
Eto neki dan mi noga malo bila prteska pa jace stisnula gas kad ono hop na cestu neka curica razmahala se koda je vidjela brad pitta  :hehe: i ja stao sa strane a ona "vasa brzina je bila 91 kmh a dozvoljeno je 50"  :craz (na ravnici kod 3. maja). I uhvatila se ona radara opet a meni ciko pise kaznu,upalilo je ono treba bit fin i pristojan sa policijom kad su kazne u pitanju  :craz i na kraju mi je pisao kaznu za 80 kmh iltiga 1000 cuna,i kako je on rekao za 81 kmh je kazna 2000 kn i oduzimanje vozacke ja mislim na 3 mjeseca.

E pa sad mene zanima dali postoji nesto pouzdano da malo zahebe taj radar,neki uredaj,gdje ga nabavit (naravno ne cd na retrovizoru :smijeh) dali netko ima iskustva sa tim,na koju foru se moze omest radar,pa vas molim da napisete svoja saznanja i misljena o tome.  :mahm

superfly tnt

• Gost
  • Trade Count: (0)
Odg: Ometanje policijskog radara
« Odgovori #1 u: 29-01-2010, 17:48:40 »
imas jammere i rade svoj posao ali ako ti ga nadju ides u bajbukanu.  :hehe:

Offline Reno

• Ovisnik o alfistima
    • Rijeka
« Odgovori #2 u: 29-01-2010, 18:08:30 »
Ma lako za to pa necu valjda zbog toga u vila romu  :craz,a mozda bi se i trbao ic malo odmorit od svih :) ,kako se krecu cijene toga,di kupit :?: nista ja neznam o tome :craz

Offline z3kan

• Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • Caponord 1200, SR GT 200, hibridna Toyota
    • Zagreb
« Odgovori #3 u: 29-01-2010, 18:11:12 »
ima u oglasniku  :da:
By Demons Be Driven

Offline Reno

• Ovisnik o alfistima
    • Rijeka
« Odgovori #4 u: 29-01-2010, 18:13:44 »
 :ok: a sta je to ful maleno di bi ga trebao buksat da bude neke koristi od toga,sta negdje na sajbu iz unutra ili u branik?

superfly tnt

• Gost
« Odgovori #5 u: 29-01-2010, 18:14:39 »
pa ono kutija pljuge ti je pa sad ti buksaj di znas.

Offline z3kan

• Ovisnik o alfistima
    • Zagreb
« Odgovori #6 u: 29-01-2010, 18:17:43 »
imaš dojavljivać koji ti apsolutno ništa ne koristi on te samo upozori ... imaš i đemer koji se montira kod tablica naprijed i on ti odma skuži da mu đemaš signal i onda te jure po gradu
By Demons Be Driven

superfly tnt

• Gost

Offline z3kan

• Ovisnik o alfistima
    • Zagreb
« Odgovori #8 u: 29-01-2010, 18:22:38 »
 :funny: :funny:
By Demons Be Driven

Offline Reno

• Ovisnik o alfistima
    • Rijeka
« Odgovori #9 u: 29-01-2010, 18:24:28 »
cekaj na koju foru to radi jel ima neki prekidac npr da me upozori da je radar ja po kocnici i ugasim ga a on drugi put slika a ja sam do tad vec smanjio brzinu jel moze to tako :hap:

Elitist

• Gost
« Odgovori #10 u: 29-01-2010, 18:42:27 »
Nemoj me drzat za rijec ali sam negdje davno vidia da postoji nekakva prozirna folija koja onemogucava radaru da ti slika tablicu kako vec...

Samo sa jammeron ili time mogu samo zaprasit za tobon, nac ce te prije ili kasnije :P

superfly tnt

• Gost
« Odgovori #11 u: 29-01-2010, 22:19:04 »
ima folija koja reflektira blic da se nevidi procitat tablica, ali to je tako star sistem jer ni policija vise ne koristi multanove, a i vrijedi samo za po noci. po danu netreba blic jelda.

jammer radi stalno i kad primjeti laser on mu vraca neke blesave signale da ovaj nemre ocitat ili ocita neku nebulozu pa plavac stisce i stisce a ti dotle usporis i ugasis stroj. e sad nisu ni oni blesavi jer su dobro ispraksirani sa ciljanjem i ak mu u 3-4 okidanja ne uspije onda ili je za penziju ili nesto ometa signal. zaustavi te i krene tlacit da di ti je sprava.

Offline z3kan

• Ovisnik o alfistima
    • Zagreb
« Odgovori #12 u: 29-01-2010, 22:19:40 »
cekaj na koju foru to radi jel ima neki prekidac npr da me upozori da je radar ja po kocnici i ugasim ga a on drugi put slika a ja sam do tad vec smanjio brzinu jel moze to tako :hap:

mislim da nema prekidać
By Demons Be Driven

Offline z3kan

• Ovisnik o alfistima
    • Zagreb
« Odgovori #13 u: 29-01-2010, 22:25:40 »
baš je sinoć ili večer prije ova tema bila na teveju ... majkemi ... kad mu đemaš njemu na pištolju ispiše eror 01 i onda te batinaju do jutra ... dok dojavljivać te obavijesti da te skeniraju i na displeju ti ispiše laser bre,al te ovaj pritiskom desnog kažiprsta skine prije nego ti pritisneš pedalu za kočioni sustav u autu kako bi reducirao brzinu kretanja .... bre  :funny: :funny: :funny:
By Demons Be Driven

superfly tnt

• Gost
« Odgovori #14 u: 29-01-2010, 22:28:34 »
a uvijek mozes rec covjeku da su mu se ruke tresle od zime pa nije uspio naciljat. ako na vrijeme maknes uredjaj nemre ti nist. kopat po autu nesmije bla bla.

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GTV V6 TB, GIULIETTA, Z750, SF1098S
    • ZG
« Odgovori #15 u: 29-01-2010, 22:30:44 »
Provjereno - NOVA TV

evo bilo na provjerenom o laserima...
moja AR GTV 2.0 V6 TB

"Many of the technical solutions you'll find in a Ferrari, are also often used in an Alfa Romeo"

Offline z3kan

• Ovisnik o alfistima
    • Zagreb
« Odgovori #16 u: 29-01-2010, 22:32:05 »
 :ok:
By Demons Be Driven

Offline Reno

• Ovisnik o alfistima
    • Rijeka
« Odgovori #17 u: 30-01-2010, 09:52:57 »
 :ok: znaci djeluje,i sta kazna je 2000kn ako te uhvate,nema nikakve bajbukane kako je reko kolega superfly tnt  :craz a kazne itako ne placam cekam da same dodu na naplatu jedan dan :hap: a jel bi djelovalo to da se nekako u branik montira jer ovako bi vidio sa 100 m da ga imam kako su ga ovi stavili pored tablice.

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GTV V6 TB, GIULIETTA, Z750, SF1098S
    • ZG
« Odgovori #18 u: 30-01-2010, 09:56:06 »
pa to ti se i stavlja pod haubu negdje... oni su stavili naprijed samo za potrebe snimanja... a kazna je 2000kn pa ti čekaj da dođe sve jednog dana na naplatu i opet buš završil u "bajbukani"

tak se moj frend zayebaval pa je jučer na sudu dobil 2 godine uvijeta da nesmije niš napravit ili ide u zatvor... plus to što če sve te kazne ionako morati platit  :mah:
moja AR GTV 2.0 V6 TB

"Many of the technical solutions you'll find in a Ferrari, are also often used in an Alfa Romeo"

superfly tnt

• Gost
« Odgovori #19 u: 30-01-2010, 10:01:01 »
kazna mozda je 2000kn sto se prometne policije tice, a to sta ce ti oduzet robu nema veze? takvi uredjaji su zabranjeni za uvoz tako da si u carinskom prekrsaju i imas posla sa drugom policijom. :)

Offline Reno

• Ovisnik o alfistima
    • Rijeka
« Odgovori #20 u: 30-01-2010, 10:04:29 »
da al opet mi nije jasno di da ga stavim,ubrzo cu stavljat gta look branik pa neznam di bi bilo najbolje da ga stavim ,ha cuj znam da ce sve to doc na naplatu kad tad,stvarno sam se zakrcao svakakvim kaznama pa jedna manje vise   :craz,sad placam za sve gluposti koje sam radio kao maloljetnik.:wal: :wal: :wal:

superfly tnt

• Gost
« Odgovori #21 u: 30-01-2010, 10:06:30 »
gle, ako imas imalo smisla za elektroniku  rastavi ga i slozi ga u branik ali da ga cujes u kabini i da ga mozes ugasit. nece ti ga nikad nac

Offline Reno

• Ovisnik o alfistima
    • Rijeka
« Odgovori #22 u: 30-01-2010, 10:12:21 »
e pa to ja ocu da kad ih vidim da zakocim i da ga ugasim pa nek on onda slika koliko oce,a lako cu ja onaj dio sta ide unutra sakrit to mi nije problem.

Offline z3kan

• Ovisnik o alfistima
    • Zagreb
« Odgovori #23 u: 30-01-2010, 10:18:17 »
a da se jednostavno normalno voziš  :?: sad ić kupovat pa rastavljat za stotinku sekunde da bi usporio da izbjegneš kaznu ... onda ti jeftinije promjenit mentalni sklop a ove pare zapit  :da:
By Demons Be Driven

Offline Role 156

• Trade Count: (+9)
  • Ovisnik o alfistima
  • Alfa 159 2.2JTS SS Ti Beverly tourer 300 ie
    • Požega
« Odgovori #24 u: 30-01-2010, 10:58:02 »
a da se jednostavno normalno voziš  :?: sad ić kupovat pa rastavljat za stotinku sekunde da bi usporio da izbjegneš kaznu ... onda ti jeftinije promjenit mentalni sklop a ove pare zapit  :da:
:da: :ok:
Varijator sekta

Offline yedwy

• Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • Ford C-Max 1.8 duratec
    • Sesvete Zagreb
« Odgovori #25 u: 30-01-2010, 11:00:18 »
Tja neznam kaj bi rekao, u nasaeljima vozim uvjek maksimalno korektno da nekoga ne ubijem, ako i kršim negdje ograničenje to je tipa znak 40 a ja 50 ili sl, znam je jedino malo jače sa semafora ili sličnog kretanja pustit da se konjići razvesele malo ali uvjek pustim gas na vrijeme da ne pređem granicu dobrog ukusa, i ne ne palim gume :craz
E sad izvan naselja, tja uglavnom znam ceste po kojima se vozim i već znam di parkiraju, ne pretjerujem ali znam je na AC nekad pustit i do kraja, nikad nisam imao problema s plavcima, niti "običnim" niti prestretačima, ukupno su me zaustavili dvaput u godinu kolko se vozim i to oba puta rutinska kontrola prometa (vikend akcije) i nikad nisu imali primjedbi ili ikaj nekorektnoga radili, stop and go u manje od 3min provjerili papira dal imam zabrana i vozi dalje, nikad nisam dobio kaznu, čak niti za parkiranje... :craz

E sad kaj se ometača tiče ja sam mislio da je radar kao radar AFAIK ionako napušten u policijskim "radarima" tj ostao je samo u stacinarnim, a za lasere sam mislio da nema nikakvog metača ali dobro, uglavnom kad gledaš moguće probleme ja bi se preorjentirao na smanjenje brzine, bar malo...
« Zadnja izmjena: 30-01-2010, 11:01:15 od yedwy »

Offline Reno

• Ovisnik o alfistima
    • Rijeka
« Odgovori #26 u: 30-01-2010, 11:22:23 »
ma sve je to ok normalno ja vozim po danu kad ima puno auta i ljudi,al poslje 22h je prazna cesta i naravno da imam zelju za malo zivljom voznjom,a to nije to kad ja strepim kad ce mi izletit negdje sa radarom pa cu ostat bez vozacke i dobit kaznu. Po danu i po guzvi ja vozim normalno ne zelim da me se gleda u crnoj kronici  :ne: :ne:  :craz

superfly tnt

• Gost
« Odgovori #27 u: 30-01-2010, 11:25:03 »
sad se izvlacis.  :hehe:  postavi si jedno bitno pitanje: jel te cesto haltaju da ti se to isplati imat?

Mirko

• Gost
« Odgovori #28 u: 30-01-2010, 11:32:39 »
najbolji način izbjegavanja kazne je vezat se, stavit očale za vid, slušat klasičnu glazbu i još kad vide da voziš alfu 33 smiluju se isti sekund ma koliko pijan i koliko brzo vozija. Upalilo 2 puta  :hehe:

Offline RoadRunner

• Koordinator
  • Trade Count: (+5)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Sprint,33-Q4,145box16v,156-1.8ts,MiTo tjet,Brera
    • Vukovar
« Odgovori #29 u: 30-01-2010, 11:42:17 »
Jedan zanimljiv info vezano za one koji imaju Xenon svijetla i za dugačka!!!

Osobno skužio isprobao i fora vrlo dobra ,ali može se otkriti samo po noći s s dugim svjetlima. Naime ,pod Xenonima se uredno vidi laser u obliku vrlo jako svijetle bijele točke ,kao sa je netko uperio vrlo jaku baterijsku lampu prema vama ,doslovce bode u oči ,vrlo specifično izgleda i to je znak da se uspori. Procjenio sam da kad pucaju laserom treba im oko 5 sek ,što kad se vidi na vrijeme je dovoljno da se uspori koliko-toliko.
Nekoliko puta me spasilo :ok:
Gas Guzzler