Tja neznam kaj bi rekao, u nasaeljima vozim uvjek maksimalno korektno da nekoga ne ubijem, ako i kršim negdje ograničenje to je tipa znak 40 a ja 50 ili sl, znam je jedino malo jače sa semafora ili sličnog kretanja pustit da se konjići razvesele malo ali uvjek pustim gas na vrijeme da ne pređem granicu dobrog ukusa, i ne ne palim gume
E sad izvan naselja, tja uglavnom znam ceste po kojima se vozim i već znam di parkiraju, ne pretjerujem ali znam je na AC nekad pustit i do kraja, nikad nisam imao problema s plavcima, niti "običnim" niti prestretačima, ukupno su me zaustavili dvaput u godinu kolko se vozim i to oba puta rutinska kontrola prometa (vikend akcije) i nikad nisu imali primjedbi ili ikaj nekorektnoga radili, stop and go u manje od 3min provjerili papira dal imam zabrana i vozi dalje, nikad nisam dobio kaznu, čak niti za parkiranje...

E sad kaj se ometača tiče ja sam mislio da je radar kao radar AFAIK ionako napušten u policijskim "radarima" tj ostao je samo u stacinarnim, a za lasere sam mislio da nema nikakvog metača ali dobro, uglavnom kad gledaš moguće probleme ja bi se preorjentirao na smanjenje brzine, bar malo...