Pa dao sam brusiti glave koje su bile na 1.7 bloku, a imam jos 2 motora pored koji mi stoje ali nikad nisam gledao razlike... A bilo me je strah da nisam dao brusiti glave koje su od nekog drugog motora...
Naime stvar je u dihtunzima ispušne grane koji su prema striceku iz ducana (eperu) isti za 1.3 i 1.5, a za 1.7 su drugaciji i jedno 4 x skuplji, pa sam prema toj informaciji zakljucio da i glave moraju biti razlicite... Ako su sve iste onda imam rezervnih doma brdo
Jucer sam krenuo skinuti glave sa 1.5 ali sam cekao da popusti vrucina a pri skidanju me izjeli komarci pa sam odustao na neko vrijeme :

Ma ajde sta ja znam, nemojte mi samo biti uvrijeđeni... Bar se ne pravim da ucim druge o necemu o cemu nemam pojma.
A sta se tice mlacenja prazne slame oko 2.0 boxera? Jednostavnije je ugraditi gotovi subaruov boxer nutra nego borati cilindar i stavljati druge klipnjace oko cega ce se prije ili kasnije javiti nekoliko kriticnih problema, a prvi je pre velika snaga na ionako jadnoj radilici, pa pregrijavanje itd...