Pozdrav,
Vidim da je bio post prije kako skinuti konzolu al ne baš precizno pa evo,
1. Šerafciger (kacavida) križni i obični
2. torx set
kako ?
PRVO
Plastika di je ručna mjenjač itd. Izvadi se pepeljara i unutra je mali torx koji se odšerafi, zatim sa običnim šerafcigrom skinemo i onaj dio di se regulira snop svjetla a može se skinuti i onaj dio za štelanje retrovizora.
Zatim treba futrolu od mjenjača postaviti da ručica mjenjača može van, zatim odkopčati tj. odkačiti kabl crni (kod pepeljare na strani suvozača (unutarnja strana) crna kopča ne konektor). To je to, kako dižemo plastiku odkapčamo konektore: Upaljač, Retrači, Podešavanje svjetla i to bi trebalo biti to.
SREDNJA KONZOLA
prvo treba skinuti tapacirung kod nogu koji je na dva šerafa možda tri to se odšerafi i onda se tapacirung izvuče van
To treba napravit i kod suvozača.
Kad smo to skinuli onda se vide dva križna sa bočne strane oko kazića. To su prva dva
Zatim imamo dva torxa ispod kazića gledano s prednje strane
Zatim skinemo regulatore ventilatora i usmjerivača puhanja tu su dva mala križna šerafića
Zatim gornja dva šerafa:
Prednje usmjerivače (ono di puše zrak) treba okrenut tak da ih se stavi u vodoravan položaj znači neprirodan položaj za njih i pogleda se unutra, tamo imamo utoriće u koje gurnemo šerafciger i lagano vučemo prema van, meni je malo zapinjalo al nije bed jer mislim da se nemre tak lako strgat. Kad smo to izvadili tu imamo još dva torxa. Izvadimo kazić i odkopčamo tri konektora (jedan je bočno desno, drugi je unutra dolje, treći je boćno ljevo
to je to plastika ide van sa čukicama i regulatorima van.
Odostraga treba odšerafit sve križne šerafe i lagano rastavljat sve po redu kad se vidi sve ti je jasno.
Evo to je to ja sam sad svoju oprao sa detergentom i prelakirao sa primerom
Još trebam pofarbat i to bu valjda to
Sretno svima ko se odvaži i treba imat srca gledat alficu bez te plastike par dana. Ja se ne vozim jer je moja u garage i zima joj je pa nesmije van
Pozdrav
P.S.
Za sva pitanj stojim na raspolaganju