0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Vis vis, gledam ima zmijice ima djetelinice , idem vidit... i eto ga na... Kaj sam kavica il radis negdi tam
tam ujutro kava pa idem delat okolo po gradu ... nisam dugo tam oko pol 8 već gibam jer lešinari patroliraju s paukom
U tomasicevoj u remiju se mzes stat ispred sparkiranih autiju i tam ja mislim ne diraju nis... pa mozes duze kavu a i meni bolja birtija... Ak cu doc tam na kavu koje jutro bum vikal
ma mislio sam danas nakon montiranja dal da ju operem ili ne ... ma reko toplo je i neda mi se, idem s Mikom kavu piti ... past će kiša bude ju ona oprala
ajde sad kad su ti ljetne gume gore, u subotu na raceland u Krško, voziš se od 9-16h za 30eura, a asfalt nije grub ni približno ko na grobniku.
nevjerujem ... slažem medi kola da se voza
Po rijecima glavnog od pistolja,prije srijede nema snase da bude se medo vozikal.
sve ja znam nemoraš mi ponavljat al da mu dobro dođu još dve ruke kod sastavljanja i sitnica je isto tako istina ...
...pa pozovite Isusa da vam pomogne...nek se uči, trebat će mu...
gledal je dok smo moju slagali i niš nije naučio ... i onda si lik kupi 75icu :rolll:
Kaj ja znam kaj ti znas, osim da smatras da su oni kaj delaju IMSA-U ludi :hehe:
vise sam naucio neg ti :hehe: :hehe:
...a snimi dve bulje na zadnjoj šajbi...
sektaška policija : :