Pozdrav svima

imam taj Alfa sindrom već dugo i prije nekakve 3 godine sam ga pustio na slobodu i uzeo 147 koju obožavam

, tad sam tu na forumu imao asistenciju pa se nadam da ću i sada

Uglavnom, obožavam je, al je varam sa 159

jer kad god vidim neku kao tinejđer na srednjoškolskom tulumu sam

tako da...možda je vrijeme da budem iskren prema njoj

E sad, progutao sam tu sve teme i zaključujem da mi je 1,9 sasvim dovoljno s obzirom da mi nije posebno velik faktor da sam glavna zvijer na cesti, a uz to sve imam i dosta gradske vožnje...još jedan važan faktor je i to što ću nakon 159 sliniti za Giuliom, a ona je zabranjeno voće još barem 10 godina ako se trend ovog standarda života nastavi, tako da ću se trudit izabrati nešto dugotrajnije
Nije zahvalno pričati koji je motor dugotrajniji i slično jer ima tu masu faktora, ali...po svemu zaključujem da je 1.9 8V najpouzadaniji, međutim u omjeru toga i snage između 16V što gledati? Odnosno jeli 8V stvarno toliko slab za ovo auto da se isplati ići s "nešto manje pouzdanim" 16V ili
Opet kažem, pročitao sam tu sto mišljenja i po bespucima interneta još sto, ali nema štete da vas zaspamam još jednom prije nego krenem u potragu

Za kraj sam izvukao ovaj quote koji mi sigurno nije pomogao da se držim plana i ne mijenjam auto još koju godinu

Mala digresija...
Nemojte se bojati Alfe 159
Ja se svaki dan odusevim necime vezanom uz taj auto.
Nije savrsen kao ni jedna Alfa, ali ovaj puta stvarno predstavlja iskorak u kvaliteti.
Neki dan sam bio na manjem operativnom zahvatu i majka mog diteta me vozi kuci u mojoj 159 autoputom
Ja u bolovima...
Auto krstari u 6 toj uzbrdo iz rijeke na 140... Necujno kao sjena
Unutra ona ambijentalna crvena rasvjeta, bijeli led satovi...
Nema zvuka da prodre kroz ona debela stakla...
Nema zvuka podvozja...
Kao prekrasno oblikovani blindirani sef...
Posjedovati Alfu 159 je stvarno predivan feeling...
Trust me!