http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-159-1.9-jtdm-oglas-18033251Danas navratio malo, pa pogledao.
Auto je cijeli farban na kasko, al baš cijeli, zadnji kraj je udaren bio, pošto je i dosta kita na vratima prtljažnika (imam mjerač laka pa lako provjerim), kod rezervne gume se vidi ona nova gumena masa na spojevima, prednji kraj također bio udaren, lijeva lampa visi na samo jednom šarafu, ostale kopče su popucale, prednja hauba također viri van gabarita i ne prati liniju, pragovi počela otpadat boja i površinska hrđa (ništa strašno), podvozje koliko sam uspio vidjeti klečeči ništa hrđavo previše, krovne lajsne izvitoperene totalno, pri farbanju nisu pravilno vračene.
Unutrašnjost jako lijepa i korektna, ne vide se neki znakovi potrošnje, bočnica vozačevog sjedala super očuvana, volan i ručica mjenjača također u vrlo dobrom stanju, te i gumb za paljenje vozila u vrlo dobrom stanju.
Zadnji podizači ne šljakaju ni lijevi ni desni, baca greške za otvoren gepek cijelo vrijeme, i neka lampica volana i ključa cijelo vrijeme svijetli.
Prilikom motanja volana na mjestu čuje se neki čudan zvuk tu i tamo. Valjalo bi je diči na dizalicu i vidjeti što točno. To malo što sam je provozao po parkiralištu. Motorni prostor nije pran, tragove ulja nisam vidio oko turbine (ali tu sam laik tak da valjalo bi to bolje pogledat), zamašnjak ne trese, kvačilo je u redu. Diskovi i disk pločice također dobre, kao i zimske gume.
Servisna postoji, i servisiran je do 60000km u ovlaštenom, ovo sve ostalo postoji evidencija u motornom prostoru na onim papiričima.
Prodavač ništa ne krije, auto je od direkotorove žene (prvi vlasnik), te postoji mogučnost razgovora s njime detaljno kako i što je bilo.
Auto ima kasko, te će se ovaj četvrtak pripremiti za prodaju kak spada (limarija će se riješiti totalno i svako oštečenje), te će se napraviti servis i srediti greške elektronike.
Postoji mogučnost skiadnja cijene dolje da se to ne radi. Po mojoj procjeni ide ona za oko 6000 eura, te postoji mogučnost zamjene za druge aute.
Za tu cijenu, realno ne možeš očekivati nešto previše dobrog.. auto je hrvatskog podrijetla, nije uvoz, te ga je moguče pregledat gdje god (po meni jedan plus za sve ove do 7000 eura od kojih su 90% uvoz i prekupci).