25-04-2025, 02:23:27

Autor Tema: skidanje tapecirunga sa vrata  (Posjeta: 3484 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

x3miro

• Gost
  • Trade Count: (0)
skidanje tapecirunga sa vrata
« u: 31-03-2007, 14:31:05 »
 :crazy:alfa 145 1.6 boxer. imam problem sa bravicom vozačevih vrata. uopće ne reagira na ključ tako da zaključavam auto na suvozačevim vratima.pokušao sam skinuti tapecirung , skinuo sam imbuse i svi plastični držači su popustili osim onih 2 u gornjem lijevom kutu tapecirunga.pokušao sam ih osloboditi sa velikim odvijačem ali tako jako drže da se bojim da nešto ne pukne.jel ima neka finta da to lakše skinem jer mi to već ide lagano na živce i kakav problem može biti sa bravicom,dali ju onda moram mijenjati i ako je moram mijenjati koliko dođe nova?       

help me!!!

gogiano

• Gost
Odg: skidanje tapecirunga sa vrata
« Odgovori #1 u: 08-06-2007, 17:29:07 »
e baš super da si stavio tu temu jer i ja imam sličan problem :mad:

AA-lfa

• Gost
« Odgovori #2 u: 08-06-2007, 18:04:02 »

evo u dve slike (na svakoj su po dve strane iz manuala) kako se skidaju vrata  :ok:

slika prva:

slika druga:

dacho13

• Gost
« Odgovori #3 u: 08-06-2007, 21:33:10 »

evo u dve slike (na svakoj su po dve strane iz manuala) kako se skidaju vrata  :ok:

slika prva:

Ovo je super,ali dal imas sliku kako skinuti platno sa kokpita? presvukao bih tapacirunge i taj prednji dio ali ne znam kako skinuti.

slika druga:

MrVirus

• Gost
« Odgovori #4 u: 08-06-2007, 22:20:38 »
gle, možda je malo sirov odgovor, no ja sam t.j. moja "šefica" je preuzela to u svoje ruke. bio sam uvjeren da se onaj dio tapecirunga di je platno nekak skida, ali.... Kad sam skužil kaj je na stvari samo sam potegnul postojeće platno i skinul ga dolje. a onda je krojačica uzela mjeru i po mjeri izrezala materijal, i zalijepila na podlogu. No, tu priči nije kraj. Skinuo sam i zadnje bočne platno i tu lagano dolazi do malih problema. platno je nekako formirano po onim svim udubinama. i tu sam sad stao, čekam plaću da kupim materijal i nek se šefica dalje iskaže u zaprimljenom poslu, he he.

dacho13

• Gost
« Odgovori #5 u: 16-06-2007, 20:11:08 »
gle, možda je malo sirov odgovor, no ja sam t.j. moja "šefica" je preuzela to u svoje ruke. bio sam uvjeren da se onaj dio tapecirunga di je platno nekak skida, ali.... Kad sam skužil kaj je na stvari samo sam potegnul postojeće platno i skinul ga dolje. a onda je krojačica uzela mjeru i po mjeri izrezala materijal, i zalijepila na podlogu. No, tu priči nije kraj. Skinuo sam i zadnje bočne platno i tu lagano dolazi do malih problema. platno je nekako formirano po onim svim udubinama. i tu sam sad stao, čekam plaću da kupim materijal i nek se šefica dalje iskaže u zaprimljenom poslu, he he.

Pozdrav! jel imas koju slikicu jer bih i ja mjenjao tapacirunge na vratima i na cockpitu, i ako moze malo vise detalja kako ih skinuti i ovo ono....