0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
a on ce bjezat bokon
vidi se da je fejk slika...na sjeni imaš manji trbuh : :
ovo moze samo kerum i joke aj da vas vidin
: nije li ono kerumov sin joke? :hehe: :hehe:
Uploaded with ImageShack.usKarburatori na 33-cu su sređeni, maksimalno koliko se moglo. Međutim, još imamo loš eko test. Kad je CO ispod 3.5 koliko je dopušteno počne brljat motor. Dok je hladniji radi ko sat, a kad se ugrije jako teško pali. Nešto tu još ne štima. Usput riknuo alnaser pa sutra imam to sredit pa onda na tehnički. Ugušit ćemo je da prođe eko test i onda vratit goriva. Sa siromašnijom smjesom radi katastrofalno.Sveti Bosch Motronic... Ovo mi je prva i zadnja Alfa s karburatorima :rolll:
3:1 za benzin :hehe:
sine ti češ jamačno završiti u ludnici.Jel bar omjer dizlo benzin isto 2:2 :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:
Voznja po rivi
Ja sam za bio spreman za ludnicu već nakon prve alfe Čovječe, nemam više mjesta za parkiranje oko kuće @miroVožnja je bila poslom. Kad je mogao Hervis vozikat se gore dole, mogu i ja
Iznerviran talijanskim krampovima, posebno 33-jkama odlučio sam se ublažiti nervozu Pošto imam dvije hrpe lima s oznakom 33, samo jednu s oznakom 164, maloprije sam kupio još jednu podmornicu Sad je rezultat 2:2