a jebga nevene nikad zadovoljan,pa sve što je više nego što je bilo je ok,da teba više i više to se slazeem ali,,ipak ova pre prodaja 500 nije mala i zanemariva dapače,meni se jako sviđa njihova nova politika ,da stalno nešto novo ubacuju,evo sad su stavili 1.4t u gpunto i ops prodaja u italiji za mlađu populaciju skočila i auto je prilično zivahan po pričama a to sada samo 120ks a tek 150ks

500 su i mozda namijerno napravili nešto manje komada samo da bude bum,ali ne vijerujem da su očekivali da če ga prodat u 3tijedna niti ne puna,,ali koliko mi se čini do kraja godine če ih biti prodano i više nego pišu jer pripremaju nočni rad nakon feragosta
ali auto je mraj jednostavno mrak film danas ga vidio u puli bijela perla i zaljubio se a i moja mama

sa stzaklenim krovom i senzorimma za park i 16ce

))
na stranicamna fiata si mozeš sastavit model po zelji da vidiš kako izgleda,,ja kad sam si slozio

cromirani dijelovi, abartove nalje i znak od abarta, 16ce, stak krov, auspuh sp0ortski,crvena klješa,,,,i samo motor neznam koji bi uzeo 1.4 100ks ili 1.3jtd,,mozda sljedeče godine stave i 1.3jtdm105ks od ypsilona koji letiiiiiiiiiiiii