0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
@tomislav skupi novce kupi vogtland gewinde (cisto ok) a nisu bas tak skupe cca 4500 za kes
I manje od toga. Sad znaš što sam uzeo
O ho! Pa bravo! Cestitke ! Slatke muke s podesavanjem krug gore pa dva dole pa tako ... hehe
Ma bit će to ok. Za početak ću imati skoro na najvišem, pa ćemo vidjeti udobnost itd.
Doći će za dva, tri tjedna pa ćemo vidjeti.
uzimam kw v1 za svoj drugi auto (fiat coupe turbo). cifra je 7000kn, ima li tko kakvu kombinaciju za jeftinije?
Jel kes?
I ja sam se svojih nacekao, al je zato sad mila majka.Koja udobnost majko mila... nevjerojatno. Udobnije mi je sad na kw i 17" nego na eibach i 16"
Pa i da platis 7000... vrijedi svake kune. 4 vrhunska amortizera obucena u inox sa odlicnim oprugama uparenim fino sa amortizerom vrijedi te novce. Ponasanje auta na cesti se popravilo za 30%. Sent from my iPhone using Tapatalk
To kad pricam ljudima misle da sam lud Poslano sa mog SM-N9100 koristeći Tapatalk
Hmmmmm,Opet ideje! Poslano sa mog D5803 koristeći Tapatalk
Hehe pa cemu sluze kolege nego da te na zlo nagovore... svaku kunicu u moju Alficu!
A tako sam lijepo živio dok sam Lanciu vozio i bez foruma bio.....😂😂😂😂😂Poslano sa mog D5803 koristeći Tapatalk
Dakle, uskoro mi stižu kw v1 gewinde, molim iskustva iz prve ruke
KW V1 na 147ci? Ima ih kolega yoke, ali sam se i ja vozio kao suvozač. Nema greške, brutalno dobro, meni osobno puno udobnije nego Eibach opruge na standard amortizere.
Tako je, na 147 jtdm. Do sad bio na H&R oprugama, nije to to...
Valjda ti je jasno da ovo prvo mora proći "tehnički"