znam taj auto unatrag jedno 5 godina možda čak i više i znam kako su se odnosili vlasnici prema njemu... Čovjek od kojeg sam ja uzeo ovaj auto je stvarno cicija, al ajde još lako za limariju i boju, motorni prostor je stvarno po ps-u a rad motora je za ne vjerovat. Motor je tih i miran, nema podrhtavanja, ispušni plinovi su daleko ispod granice koju ovi na tehničkom propisuju, pali na zub stvarno apoteka.
kako sam danas klimu punio, izlazna temperatura na LOW je 9C na izlazima iz ventilacije što je stvarno hladno iako motor još nije dosegao radnu temperaturu ali nema veze
nisam ga planirao uzeti al od prvog dana kad sam ga vidio auto mi je bio raj za oči... i eto ko bi reko da će jednom bit kod mene. Sve se odigralno slučajno i preko noći

nemogu reć da nisam zadovoljan al nemogu reć ni da mi ne fali moja 166 jer ono je stvarno moć na cesti u svakom pogledu...
ovo je jedan super auto ali meni je preslab, ja sam ga uzeo za prodaju dalje da lakše namaknem novce za 3.2 V6

nakon kvalitetnih slika ide u oglasnike i onaj kome dospije HGT u ruke neće požalit ja to javno garantiram