Dragi zmijoljupci
evo ja sam svoj bolid danas odjavio, istekla mu rega, da imam dvorište napravio bi' od nje spomenik da se dijeca mogu doć' slikat', a pošto nemam preša joj ne gine 
inaće auto ide k'o lud, hoću reć', motor je dobar, nije ni trula(malo na dnu desnih vrata), ovjes dobar ide u špagu, auto je deset godina kod mene, nije puno vožen, doduše ja sam ju malo zapustio, nije mi izgled bio najvažniji, tak da bi ju normalno trebalo za šminku prvo prebojat, a ostalo su sve sitnice 
Alfa Romeo 33 1.7 16V
, 1991 g.
opet ja moram sam sebe citirat', auto je za sidi- vozi nema greške, motor ide, vrišti, auto je u špagi, nije trul, ali...
nornalno da ga više ne možeš vozit na 6000 o/min, ne znam cijeli dan, normalno da auto od 17 g. više ne bliješti ako nije bojan(prešprican je bio nekim bezbojnim lakom baš iz razloga da ne izblijedi, pa se sad i taj lak guli) normalno da ni u ovjes više nisi siguran kao prije 10 g. iako su još uvijek orginal

amortizeri i opruge na njemu, normalno da je bio lupit odozada, i to je napravljeno bez nekih traumatoloških posljedica i šta ćemo sad
sad ovo sa prešom, nemojte to baš toliko prihvačat' k srcu, riječi kao klocne, preša i ležanje pod autom bile su najuporabljivije riječi dok su ovdje svoju poeziju zdušno iznosili uzzy, marac i društvo, ali opet nikad se ne zna, ima i preša svojih duhovno-medicinskih dobrih strana
e sad ovo sa 1000€, jednostavno ne mogu čut' neke smiješne cifre i natezanja, baš iz poštovanja prema

, kažem prije bi' ju dao na sto rata, ili na dođem ti soma € pa daš ne daš ili bilo kakav dogovor u cilju da se spasi jedna , 33 kao što i sam naslov kaže
ja sam definitivno odustao, jer sam ga izguštao u ovih 10 g. a imat ga kao drugi ili treči auto i još motor, malo je ipak previše
ali dosta o mome autu, ajmo sad malo o meni