danas me frend uputio na jednog lika koji je u dvorištu imao nekoliko 33-ojki... dosao sam tamo i jedna stoji ispred dvorišta, totalno je strunula, oko rezervoara nema lima, pragovi su hrđavi skroz, isto tako i blatobrani... uglavnom katastrofa, ali valjda bi se dao izvuci koji dio... i za nju ne vjerujem da bi covjek puno trazio... ja ju osobno nebi kupovao, ali mi je zao vidit da takav auto stoji... neznam koja je mašina bila nutra...
a u dvorištu mu stoji još jedna koja je ono... ajme meni, limarija tip top, oko rezervoara zdrava skroz, svi branici stoje na svom mjestu, nigdje hrđe nisam vidio stvarno, auto je pojava, ali također stoji među ostalim otpisanim autima, ispod nekog drveta i polako trune a meni je bas oko zapelo za nju, i ako covjek puno ne traži mozda bi si ju cak i upecao, ako nista drugo, onda zbog dijelova... ako se ikada sjetim poslikati stavit cu ovdje slike... i da, zaboravvih napomenuti, htio sam pitati nekoga nesto o toj alfi ali tada nije nikoga bilo doma, a nisam bas imao previse vremena za istraživanje... iduci puta kada cu prolaziti tamo, budem se malo raspitao, a ako nista drugo, ostavim ceduljicu sa brojem telefona... ako netko zna slucajno nesto o tom auticu neka javi...
i da, btw, obje su u resniku, na glavnoj cesti koja ide prema lesnini-dugom selu...