0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Po brojevima sasije nemaju. Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Ok pobijedio si. Nemam volje više.
Nije stvar pobijedio ili ne. Ja sam prilikom kupnje tražio Stelvio ili Giulia od 2020 do 2023 jer sam htio redizajn a ne onaj sa lcd ekranom umjesto satova. Isao sam Giulia pogledati desetak, za svaki sam radio provjere i po broju sasije tražio da vidim sta imaju od opreme. Neke su imali u popisu opreme u sistemu ovlastenog Performance paket neke ne. Tad sam čovjeka koji radi tamo pitao razliku i sta to znaci jer nigdje nisam našao nikakav podatak. Isto kao sto su dodali uz direktno i port ubrizgavanje samo nemas nigdje točan podatak gdje kad i od koje godine i doslovno ne znaš dok ne rastavis nešto ili nađeš po broju sasije da je to na autu.Sent from my SM-S938B using Tapatalk
hmm ... tražiti Alfu SUV u vakom ili nakom stanju ... imate Kije Sportaž i Hjundaije Tuson pa navalite.Alfa Romeo = Sport/ Style Sedani ili Coupei.Danas svi oćeju suv-ove (trend 21st) ali Alfa nije Ford, Opel, Mazda a bogami nije ni Škoda Kodiaq... jest da se to danas prodaje ko salata ali je ipak samo trend.Za 10-20g ko zna šta će biti "u điru" ali sedani/ coupei će biti konstanta
Za te pare ima i sa 125tkmhttps://www.facebook.com/share/1C8dchqX8w/
hoćeš kazat nije tvoja? koliko je tvoja zgazila km bila?
Ak se ne varam volan s crvenom linijom je iz kataloga linea accessori, šifra 50900747
https://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-159-1.8-tbi-oglas-39229879Evo zanimljive 159
Što vi meni radite...
A štaš kupiti za 7k da je nešto zanimljivo i da ima takvu motorizaciju od talijana. Baš niš
Za 7 se da upecat 500 abarth prve generacije. Ili GP Abarth. Doduse to nisu ozbiljni auti.Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Možda neka komba iz uvoza da ispadne 7k, vidim na njuški ispod 9k ih nema. Ali kako god njih opet ima koliko hoces, koliko ima 159 tbi. Osobno vjerujem da ova vrijedi 7k i da ima svoj dio kupaca.
Mislio sam da ti ima više konja, a kad ono isto kao i u Delti.