eto, ali sigurno je previše love za većinu kupaca 159
Riječ je o mojoj pa da se osvrnem. Slažem se, očito previše za većinu kupaca. Da se razumijemo ja sam dosta fleksibilan s cijenom, namjerno sam stavio malo veću u nadi da eliminiram preprodavače i ljude koji zovu iz dosade a nemaju ni za 7 days. Nažalost plan mi nije uspio, telefon je zvonio na dnevnoj bazi, poruka još više, nažalost 95 % su to neki ljudi koji uopće nemaju namjeru kupit auto nego 3, 4 dana gnjave i onda nakon 100 fotki i poruka, kad se sve dogovorimo oko cijene kažu da moraju razmislit dal će doć pogledat auto

Još su mi zapravo najgori oni koji dođu a znaju da neće kupit auto nego im je to vikend izlet i da se malo izguštaju na probnoj vožnji

Imao sam par ozbiljnih kupaca, neki su odustali zbog sportskog kvačila (što razumijem jer nije svima ugodno vozit s tim), neki su javili da nisu mogli dobit kredit (što opet potvrđuje izjavu da je to previše novca za njihove mogućnosti, neovisno o njihovoj želji.)
Sve u svemu shvatio sam da mi se više ne da imati interakciju s tolikim brojem ljudi koji nisu pravi potencijali kupci stoga nisam više obnavljao oglas. Još čekam par ljudi da se jave oko kredita a ako to sve padne u vodu prodaja se nastavlja tu na forumu i privatnim kanalima. Ići će novi oglas po osjetno nižoj i fiksnoj cijeni (kako bih nepotrebnu komunikaciju sveo na minumum

), uz mogućnost kupnje svega u paketu ili bez ljetnog seta, strut bara, eibacha, MR volana itd... pa cu se ja lako naplatit s prodajom tih dijelova.