robyakarider, XXX-Man i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Naravno, opće je poznato da su sportski 2+2 coupei s benzinskim motorom idealni za duga putovanja prodajnih zastupnika i ostale bratije koja stanuje na autoputu. Osim toga, gdje si vidio TS-a koji izdrži 300k km
Ovo je zanimljivo za 1995.godište nitko ne komentira kilometražu 180000 km a za 2007.-2009. je to sumnjiva kilometraža
(Image removed from quote.)http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-gtv-2.0-twin-spark-oglas-18046834Došla u oglasnik s ovom cijenom, drugi dan otišla na 3000, nestala s oglasnika, evo je sad natrag sa starom cijenom. Kakav info?
Neznam,vjerojatno ste u pravu al radi se o 15 godina razlike
Preko slika ne izgleda loše, cijena nikakva ako je u ok stanju...samo felge vrijede 500€...Scudetto malo u banani, ali lako se nađe drugi p1...Probaj naći nekoga da ti ga pogleda, ako se ne varam ovako nešta i tražiš.
Jednostavno su drugi kriteriji kad se kupuje takav auto. Da kupujem noviji obiteljski auto, naravno da bi mi bili bitni i kilometrii povijest auta i održavanje.
Ova prva iz osijeka je od vlasnika soderasa. Turbo uredna, uvezao si je iz italije jer je htijeo takav auto. Ono sto mi nije jas o je cijena koja je ista kao i prije godinu dana...
Nije los taj automatik, jedino sto je rekao da mu9 litara trosi sa dosta grada.
Nes se ni sa rucnim usrecit u potrosnji...puno trosi 159 u graduPoslano sa mog HTC One_M8 koristeći Tapatalk
Pa i automatik ina pedale na volanu i jos na mjenjacu imas +- za mjenjanje.
Automat nije los ukoliko ga se ne bojis i ak je ispravan, promjenut ulje i tjeraj dalje, mada je ovdje na forumu na istom glasu kao i 2,4 od 147 kw mada ga vecinom kude a da ga ni probali nisu. Poslano sa mog SM-G925F koristeći Tapatalk
To je kao ona famozna BIGOT oprema koja je bila prisutna na većini Alfi u Istri kasnih devedesetih godina
Bigot nije oprema nego naziv dilera u Italiji koji je stavljao taj natpis na aute.I ja sam imao 155-icu sa tim natpisom na zadnjoj haubi.
trebao sam ja kad sam svoju prodavao napisat "Autocommerce oprema"... kasno palim...
...ti si trebao napisat pežo oprema...