Ajmo malo reality check:
(Image removed from quote.)
Kad potencijalni kupac vidi ovu sliku, nemre nikako dobiti dobar prvi dojam o autu. Znači ono, listam njuškalo, nisam pročitao ništa o njoj na alfisti.hr. Ogrebotina je već hrđava, dakle vlasnik dulje vrijeme nije napravio ništa da se to sanira. I onda je logično razmišljanje da čovjek nema za održavanje i da je auto u tko zna kakvom mehaničkom stanju. Dodajte na to 231k km i potpuno je jasno da auto nije nešt posebno interesantan kupcima. 4500 eura nije puno za GT, ali s obzirom na to kakav prvi dojam ostavlja, nije ni malo.
Ovo na lijevoj strani nije staro, lik me udario u 11 mjesecu.... tako da nije ništa zapušteno nego čekam da zima prođe ili da ju možda prodam.....
Auto je u super mehaničkom stanju što je i danas jedan mehaničar potvrdio.... Čak ni greške koje je našao komp od Paso nije uočio, ono što spominjete za airbagove...
Ja sam žensko i ne patim na te neke detalje ko svi vi zaluđeni alfisti... Npr ništa mi ne znači dali imam orginal ključ ili daljinski za zaključavanje....

Nznm ko je spomenuo da sam unutrašnjost slikala sa papirićima.... To me posebno nasmijalo

Paso... Vilice su promjenjene sve četri, auto ne dimi uopće, onaj dan kada ste vi bili auto je to bilo prvo paljenje.....
Vozim ju 8 godina i znm šta vozim.... Zato mi ju i žao prodat za nekog mačka u vreći koji se sjaji, a ko zna šta sakriva....