0 Članova i 10 Gostiju pregledava ovu temu.
Ja smatram nakon što je dotični mjesecima pisao što je pisao, da je moj zaključak bio legitiman. Tomu govori što nisam bio jedini takvog stava i svaki forumaš kojem je istina na srcu će to potvrditi i priznati. Ja nikad nisam imao problem reći ko Šuvar bobu bob a popu pop, makar budućnost pokazala da sam u krivu. Nisu to stvari kojih se treba grčevito držati. Ovo o izrekama, glumljenju i moraliziranju je degutantno, jer uvijek ispada da ste svi anđeli, a istinu znamo, jebeš pozornicu i ovo.Btw, ima novih videa, ali ih nisam stavljao ovdje, nije primjereno, većina očito uživa A-B vožnji, tako možete i u Pežou, što će vam Alfa uopće ??? Zaista.
Pa meni je gust svaki put kad sjednem u alfu, izmami mi osmijeh na lice. Ne treba mi nikakvo naganjanje stalno da bi se osjecao kao ponosni vlasnik... Bas naprotiv... Sto ce tebi alfa kad uzivas u njoj samo kad je vrtis u crveno, sto nisi kupio hondu?Imao sam 156 20v koju toliko dizes u nebesa stalno, i mogu ti reci da sam najvise uzivao u voznji otvorenom cestom... I u godinu dana koliko je bila kod mene, nikad nije bila u crvenom, stisnuo sam ju par puta... Jednostavno, uzivao sam u autu, pa bila to i cruise voznja... A ti si ocito fast&furious tip kojem je jedino uzivanje nagazit do poda...
ma gušt ju je gledati i na parkingu, a vožnja je dodatni bonus
Alfa Romeo GT 3.2 V6 AUTODELTA-405PS-Navi-Leder-Xenon-PD for 22.850 EUR at mobile.de: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=221855418Jel moguce? Jel patka?
Nemojmo u off, pogledaj pokoji moj video, ja ne idem u crveno, pričaš napamet o mojem stilu vožnje.
Ma nista auto kuce... Odlucio sam bit izbirljiv... Auto kuce sam prekrizo odma
Ako odlucim uvest sam, Anton ide po nju sigurno, covjeku koji ima psa se vjeruje
Iako mu je odrezao jaja?
To je vec diskutabilno
Alfa Romeo Alfa GT 1.9 JTD 16V M-Jet Progression **NAVI** for 2.999 EUR at mobile.de: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=220174241Velim ti da treba otic po ovu.Ako pod nije trul, ako kuplung nije mrtav, ako turbo ne slini i motor ne trosi vodu, to je to.Trebas se iscjenkat da ti zollke i put udje u tih 3000€.Onda tu jos trosarina i rega i cca 4300 je na cesti.Jos 700€ ulupas u veliki servis i vilice i kocnice.Ta-daaam!