hmm.
podizac ili neki drugi k.
cisto da kazem situaciju koju sam imao tj. jos imam.
radilica super, lezajevi novi svi, bolcne, klipovi klipnjace extra, podizaci rastavljeni ocisceni sastavljeni, upalis tucka tucka reko bi da je radilica naceta, ugrije se mir sve skoro.
nakon 100km skinem sve dole jer me iritira lezajevi ko novi, podizaci i bregaste bez ozljeda, tlak ulja u leru zagrijan 1.5 bar+ znaci pricamo o ulju koje je na 100° i mjereno na bloku na magistrali nakon filtera i sveg.
klipovi dobri, karike dobre, blok dobar, glave uređene al dimucka plavo na jacem abgasu i kad se pali nakon tjedan dana ili par dana prvo paljenje dimi plavo malo, kompresija svi cilindri 12 bara oscilacije +-0.5 bar.
pa si misli, probao engine flush, od 0-30 ulja do 20-50 svima isti rac.
sad imam u planu skinut glave dole i stavit druge sa motora koji je tih pa vidjet jel stvarno jedan podizac sere pa kad se ulje razrjedi je tisi ili koji k. mu je.
naravno das gas necuje se vise a kod davanja gasa na hladno cuje se jace reko bi ala radilica a ona ni da zucne kakve sam stavio gore takvi su i dole auto ima jedno 6h rada u leru i oko 100km a jedna radilica sjebana je ubila lezajeve u pol sata lera i par km.