22-03-2023, 07:03:04

Autor Tema: promijenjeni dijelovi napokon  (Posjeta: 472 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Reno

• Trade Count: (+6)
  • Ovisnik o alfistima
  • Spol: Muški
    • Rijeka
promijenjeni dijelovi napokon
« u: 06-08-2009, 17:27:45 »
evo da kazem ako nekog zanima a nezna koje su cijene promijenio sam zupcasti remen na svojoj alfi 147,to sam sve napravio u auto comercu znaci remen,klizac,natezac,pumpa vode i montiranje sve zajedno me izaslo tocno 1840 kn njihov rad je bio 500kn,zvao sam i ostale ducane za auto dijelove izaslo bi me nekih 300kn jeftinije al sigurnije mi je bilo ic u auto comerc bar znam da su dijelovi origigi da nije neki fus i dobijes 2 godine garancije na to. Promijenio sam i podizac lijevog stakla 400kn me je izasao u auto suzy i sam sam ga stavio htjeo sam ustedit nesto para :hehe: i na kraju mi je sve dobro uspijelo,jos gornju vilicu promijenim i nadam se da je to to,a onda mogu pocet skupljat pare namjeravam stavit neke spojlere i pragove,felgice bi trebao odnest na farbanje jer vlasnik prije mene ih je totalno unistio sve su izgrebane i razvaljene po rubovima.
E da,zadnja stakla su mi zatamnjena mislim malo i prednja zatamnit dali bi to bio problem napravit pogodit bar priblizno nijansu zadnjih.