evo pročitah malo temu, vidim da se ovdje dosta spominje moje ime :hehe:
evo ovako, da se nadovežem, kolega Srele je dobro rekao da se taj auto kupuje od brata ili tate, a u mom slučaju ja sam ga kupio od staroga pa sam imo utrpat love u njega :hehe:

motor u najboljem slučaju treba veliki servis jer stoji, nakon toga ovako: NEMA GTV TURBAKA U HR KOJI JE 100% ISPRAVAN A DA SE PRODAJE

to možeš zaboravit, Alfista145 sve sam ti rekao ukratko preko pp-a, ali na kraju krajeva zaobiđimo i tih 200ks sa mladim vozačem (ja sam od prvoga dana odkako sam položio sjeo u gtv i dan danas je auto čitav isto kao i ja i svi pješaci koji su u mojoj blizini), zaobiđimo i popravak motora i svega toga... mene zanima kako ti misliš kasnije servisirat taj auto... taj auto i kad je ispravan kroz neko vrijeme stalno traži neke korekcije (rezervni djelovi su isto tako jako skupi, i nije ih baš lako nabaviti), ali dobro sve i da nije tako, taj auto treba točit, tako da sve u svemu ako nemaš solidan posao ili veliku ušteđevinu ili jako dobre roditelje (financijski) i ako nisi spreman odreči se svih ostalih zadovoljstva i utrpat svaku kunu u njega možeš zaboravit takav auto...
zaključak svega toga nije da auto ne valja

upravo suprotno, zbog svega toga to i je tako poseban auto, a kad se dotjera u dobro stanje to je uistinu pravi mali ferrari, to nije auto za svakoga več samo za odabrane ljude koji imaju volje, želje, vremena i nešto novaca da se posvete u potpunosti autu