Skrsila moja zena nekom tipu retrovizor. Njegov ljevi. Na njenom autu skoro ni ogrebotine (Hyunadi ?!?! pa me cudi da je tako dobra plasitka retrovizora).
Auto kojem je razbijen je BMW3.
Ona je skuzila da je bubnula retrovizor, ali nije skuzila da je nesto razbila, jer da jeste bi barem stala pa vidjela sto se dogodilo. Netko je onda vidio da je ona "ocesala" retrovizor, zapisao regu i kasnije je vlasnik BMW-a dosao do naseg telefona.
Cudi me da je BMW tako nadrapao, a Hyundai-u nista. No dobro, sutra cemo vidjet stetu te cemo se dogovarat za dalje.
Naravno, ne vjerujem bas previse da je covjek samo cekao priliku da mu netko naleti pa da onda popravi davno ostecen retrovizor, no i ta mogucnost postoji.
Ipak, iako mala vjerovatnost, ima nas svakakvih.
BMW je bio parkiran na nedozovljenom mjestu, kao i 30-tak ostalih vozila. Uz cestu, tj. na cesti iako postoji znak zabrane parkiranja i zaustavljanja.
Da li ta cinjenica imalo olaksava njenu situaciju?
Ja sam za to da se covjeku posteno plati nastala steta, i ja bih volio da meni netko plati ukoliko mi ucini stetu.
No ipak, pravno gledano, kakva je situacija? Cisto da se znamo postaviti ako covjek bude bezobrazan.