ubiti može se nazvati i 92 i kažeš da te motorista ili vozać auta ugrožava, to se obično i radi i takve uhvatimo, e sada ti je kod motorista stvar u tome, da ti se pravi bajkeri voze pametno i kako spada i njih se može zaustaviti i uvijek če stati, to su bajkeri, e sada ti je druga skupina bajkera koju ti ja zovem šarlatani koji se hoče dokazati tako da divljeju po cesti i na taj način ti love pice po cesti i njih se trebaš čuvati, i takvi ti nikada nemaju tablice na motoru u to su jebivjetri koji se hoče dokazati da su muško, takve ti je jedino teško dohvatiti i zaustaviti, nažalost takvi ti sami stanu u nekakvoj bukvi ili zidu pa ih se mora skupljati sa lopatom, tako da se takvima može samo staviti soli na rep. nažalost tako ti je to...
u svakom slučaju ako te netko ugrožava u prometu zapamti regu i o kojem se vozili radi i kuda se kreče, netko če ga zaustaviti 
Pa bi to u praksi bilo npr:
Rega :XY, nekakav crveni skuter.
Vozi u smjeru juga, Savskom cestom, u Zagrebu.
i to je to?
Ili, prije 20 minuta, rega XY, nekakav crveni skuter vozio u smjeru juga, Savskom, u Zagrebu?
Mislim da je bolja varijanta ova prva, ali sto ako nije moguce odmah dojaviti, da li bi proslo zakasnjenje od cca 20 minuta?
I da, zalosno je sto klinci, jebivjetri ginu zbog glupiranja, i pravo da ti kazem, jeXe mi se za njih, ko im je kriv, njima i/ili njhovim roditeljima.
Dokle god moje dijete ne pregaze na pjesackom prijelazu.... nedaj boze ikome!