Da sam vidio da ima problema bi stao al nije se radilo o tome, radilo se najviše o tome da se meni žurilo a prije par dana su me zaustavili na istom tom mjestu i na godinu dana starom Ivecu s Euro 5 motorom provjeravali dal vozim na ložu pa sam se mislim spravom zapitao kakvi to ljudi rade taj posao i dal imaju potrebno školovanje za isto jer već i djeca u 5-om razredu uče o eko normama i tehnologiji a mene čovjek s 40 na leđima koji je po meni zasigurno internetski obrazovan ide meni na gotovo novom autu kontrolirat gorivo

Ne vrijeđam al tako niske poteze ne očekujem niti u afganistanu a kud tek u zemlji koja teži k zapadu. U istovrijeme pijani balavac s 4 osobe u autu koji cijeli dan pije od krčme do krčme razbije auto kolegi i umalo ubije sve oko sebe. Mene koji uredno plaćam poreze i radim za nečije plaće u 4 popodne dave na zimi i gledaju mi gorivo.......fijasko i pol, nema šta......Nakon toga mi maše uz cestu, izgledao je ko da se upravo probudio.......kaj je sljedeće, bacit će mi značku u šoferšajbu
:
Eh, da kaj se tiče te provjere goriva. Policajac to NIKAD sam ne radi, uz njega su UVIJEK stručnjaci iz carinske inspekcije. Policajac samo zaustavi auto, a ovaj dalje preuzima. Gorivo vade iz spremnika-AKO mogu, al čuo sam i NEVJEROVATNIH priča da su nekima vadili gorivo otpajanjem cijevi na filteru goriva. E to NE SMIJU jer nisu mehaničari, a k tome su i nevjerovatno blesavi ak to rade-zamisli da nije dobro vratio nazad cijev i da se nekaj zapali. Ja osobno to nebi dao, jer kao prvo za otvaranje haube bi trebao nalog-osim ako mu dobrovoljno ne otvoriš.
Gle, većinu stvari koju policajac zna, mora se sam educirati, ima ih valjda i onij koji ne znaju kaj je to EURO norma, al za to nije on kriv
Hahahahaha, ima i bacanja znački po staklu
A ovaj kaj ti je mahao ko da se tek probudil-možda te samo htel pitati dal imaš kaj za pojesti, kakvu paštetu za namazati to-ak se tek probudil ccccccccccccccccccc.....................
Samo pazi, ak te ovi tvoji međimurski policajci zapamte, obesili te budu za pete cccccccccccccc.........................