0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Jesu i tebe konačno maznuli! Ajde, fala Bogu... Šta mu nisi uspio pobjeći? : Poludim na takve najčešće bezrazložne promjene ograničenja!!! (Šta bi tek bilo da si se otpeljao...)((nema šanse da kifla tol'ko dođe ))
Samo kazna, ja popušio 177 s kombijem na ograničenju 11o, isto samo kazna
Ma da, kak to?!Dobra volja plavaca ili tak je :
evo i mene u ovoj temi... danas na povratku s grobnika me upucao presretač...lik mi kaže samo da je novčana kazna od 1000kn...nije spominjao ni bodove ni mjesece...dobio sam zapisnik o izmjerenoj brzini...kaže da je na cesti a6 na tom i tom km kod ograničenja od 100km/h, a izmjerena brzina je 157km/h...minus tolerancija jednako 141km/h...jel to stvarno samo novčana od 1000kn ili mi je frajer prodao kiflu??
U naselju ili na otvorenoj cesti. isto tako ti ovisi koliko je ograničenja, ak je 60 a ti pičiš 100 je masna kazna, u naselju ti odlazi vozačka.
pa kada se onda oduzima vozačka na 3 ili 6 mj. znači ako se vozim npr. 40-50 km/h iznad ograničenja samo novčana kazna :
aha znači na autoputu mogu :wz a u naseljima se ionako vozim uzorno po pravilu
oprostite gospodine policajče, ali ona je bila tako tužna da sam morao po gasu, pa nećete me valjda zbog suosjećajnosti kazniti
imam osječaj da je skroz tužna na 130 uopče ne čujem njen zvuk ali na malo višim okretajima se več uvjerim da je živa
Pozdrav, zanima me kakav set rezervnih žarulja bi trebao imati u autu ako imam Xenon svijetla?
Imam jedno pitanjce, možda i nije baš za ovu temu...Da li može moj stari registrirat moj auto (danas sam mu napravio punomoć) na svoju policu osiguranja?