a najgore su mi vozačice koje sic pomaknu skroz do volana, do pola vrata i onda sa svojim airbagovima dira po volanu 
imam ja takvu frendicu
položila je prije cca 12 godina al vozi 3x godišnje... oko toga kad ona ide vozit su prave pripreme, obavezno prezuvanje u tenisice jer u ničem drugom nemre vozit, samo što ne sjedne na volan, šalta kao da joj je mjenjač najveći životni neprijatelj, pojma nema o prometnim pravilima...

jednom prilikom ide ona mene vozit, ja premrla od straha na suvozačevom, samo što ne iskočim, i kužim da nam svaki drugi lik koji nam dolazi u susret blica... veli ona odjednom -
joj gle, dve koke u autu i frajeri se unezvjere! Ja se malo nagnem i pogledam - a ona ima duga svjetla! Ja velim -
daj zgasi duga svjetla, zato ti blicaju Veli ona - pa nemam duga svjetla! I nakon navlačenja imaš-nemam , velim ja -
pa dobro ženo, daj pogledaj, jel ti svjetli plavo na kontrolnoj tabli ?! Veli ona -
to tak treba bit !

malo sam

al morala sam to iskustvo podijelit s vama... A vjerujem da takvih iiiiima na cestama ko pljeve i vjerojatno nemaju ni jedan prekršaj... al bitno da mi kaj vozimo 65 u gradu smo odmah opasnost na kvadrat!