Red, imam pitanje.
Danas smo u firmi zaprimili telefonski poziv, lik se predstavio kao x y, djelatnik prometne policije iz heinzelove i traži direktora. Kaže da ima 15-tak prijava građana za nepropisnu vožnju jednog od naših službenih vozila (navede registraciju) i da hoće popričati sa direktorom o tome. Direktora nije bilo, on kaže da će nazvati kasnije. Kolegica koja je razgovarala s njim mi prenese o čemu se radi, i ja nazovem prometnu policiju u heinzelovoj, gospoda mi kažu da x y ne radi kod njih, da nemaju nikakvih prijava za naše vozilo i da oni siigurno nebi zvali direktora na telefon jer procedura nije takva. Nakon toga nazovem na broj mobitela sa kojeg nas je xy nazvao, predstavim se i gospodin mi odgovori: Ne mogu sada pričati, na dostavi...pardon, intervenciji sam. i poklopi. Kasnije smo se čuli, i kad sam ga pitao za ime i prezime i broj značke počeo je psovtai, da što si ja zamišljam, tko sam ja da ga provjeravam...
Imaš kakav savjet? Kako provjeriti da li je to stvarno policajac ili neka budala koja je iz nekog razloga baš nas uzela na pik.
Thanx.