imam zanimljivu situaciju
na ulazu u naseljeno mjesto sa desne strane gdje očito stoji znak ograničenja i mjesta je stajao autobus, koji sam ja zaobišao uz zadržavanje brzine kretanja po prijašenjem ograničenju cca 75km/h isprekidana linija blagi zavoj i nakon toga ravnica, meni u susret sa lijeve strane je policajac na motoru "navodno" mjerio brzinu i zaustavio me, brzina navodan 84km/h odbio sam potpisati nalog, sve to ima par problema
1. imao sam upaljenu cobru i nije nikakav laser me snimio cobra provjereno radi
2. svjestan sam da to ne mogu reći, ili možda mogu jer ona samo dojavljuje ne ometa?
3. nisam išao 84 sigurno jer je to po astrinom satu skoro 100, toliko ne izazivam sreću
4. mogu li se vaditi na autobus? da sam ga obilazio pa ubrzao da ne ometam sigurnost?
5. kolega se iznimno naljutio kada sam ga zamolio da poništi brzinu i pokaže mi to kad je poništio pisalo mu je na ekranu err 1?4
6 tjekom cjele konverzacije nije skinuo sunčane naočale
7 čim sam ja sjeo u auto on se popakirao i vozio za mnom idućih 15-20km na repu usporavajući i ubrzavajući

8 da li se mogu žaliti na postupanje ili
uglavnom trebam savjet ovo mi se u životu nije dogodilo, da li da idem odvjetniku ili da sam nešto pišem