Pozdrav svima
Novi am na forumu i veliki sam ljubitelj modela 145. Smatram da je Limited 500 serija medju najljepsim modelima koje je proizvela Alfa u u novije doba. Imam nekoliko pitanja pa se nadam da ce neko nesto znati. Vlasnik sam vec godinu Alfa Romea 145 1.6TS iz 2000. godine. Automobil je crne boje i u potpunosti je isti kao modeli iz serije Limited 500, s razlikom da posjeduje 15" tzv. junior felge (u prilogu slike). navodno se radi o sport paketu jer je automobil spusten (tvrdje podvozije) posjeduje serijski aluminijske papucice, i rucicu mjenjaca. Disk kocnice su i naprijed i nazad (kao u jacih modela 1.8 i 2.0 Zna li iko o kakvoj se seriji ili paketu radi i po cemu se razlikuje od limited 500 serije osim sto nema broj i Limited500 16" felge.

Nadalje, zna li neko postoje li ove flege u 16" izdanju? jednom sam vidio nesto tako na jednoj fotografiji na netu, ali ne znam radi li se o phptoshopu ili su uistinu postojale ovakve felge 16ske?
Trece: zna li iko ista o distancerima? jesu li stetni za podvozije automobila? Koliko to kosta? mene zanimaju samo iz estetskih razloga, ali ako narusava bilo kakvavozna svojstva, nisam zainteresiran. Hvala svima i pozdrav