pukli neki zupci na getribi, zvao oglasnik, 20tak brojeva, cijene su bile od 900 do 2500kn za rabljene getribe. Cak sam se i svadjao s tipom koji je tvrdio da je 300 eura bas odlicna cjena za tu getribu i da sam lud sto hocu jeftinije. Kazem ja njemu: "ali nasao sam i za 900-1000kn", a on meni "...tisina... hm.. ta je sigurno ukradena" :-)
. Kaj je najbolje, nakon tjedan dana bio sam izgubio tablicu sa svim cijenama koje sam si zapisivao kako sam telefonirao, pa sam jos jednom morao okrenuti sve brojeve da nadjem ovu od 900kn. I opet dobijem onog "300eura-super cijena" tipa. I on me se sjeti i opet pocne truckati kako nisam normalan jer je 300 eura bas super cijena, i da kaj izvodim, da sam vec potrosio 100 maraka (da, maraka!) na telefoniranje.
I u tom trenutku, fakat ovo je ko u filmu, mi pukne film i nije mi se vise dalo zvati, i zamolim curu da zove dalje, i kazem joj lijepo, zovi dalje po popisu, trazi getribu za alfu 145/6 boxer motor, pitaj di se nalazite, i koja je cijena, ali ovaj TU broj (od tog 300 eura-super-cijena) nemoj zvati. I naravno, nakon sto je prvih nekoliko poziva trazila "boxer motor" umjesto getribe, je OPET nazvala tog tipa!!
tip je ostao paf, zbunjen, valjda misli da smo neki ludjaci :-)
Na kraju uzeo ovu od 900 i sve 5.
dakle
900kn polovna getriba
400kn ruke mehanicaru
20kn mobitel :-)