0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us
:hehe: :hehe:ovo nije kiler od đulijeteđulijeta je ukleta, danas san vozija njezine gume na rastavljanje ali nisan stiga ...............Uploaded with ImageShack.usali, bože moj, idemo dalje, kolega aki je rješija kiler u rekordnom roku, opet smo u sedlu
asti stoo pa kako sta , glavno da nije nista vece
Otkrili smo di mi voda pušta u kabinu(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)miro riješija ležaj koji je malo popustija(Image removed from quote.)
a da vidiš ovog drugog :hehe:
to se traži , napravit kako bog zapovida a ne isfušarit vozilo i samo se ic vozit bokom triba bit gentleman prema ovoj rasnoj dami
punto.........................smart :
samo gas i molit boga da mi ne pukne sajla gasa :hehe:
punto izgleda ko shar pei(Image removed from quote.)
Ima nešto u tom autu :... .....
ma zahebajen se, nema to veze sa đuli, ali ima sa jednim debilom u mečki koji se odlučija okrenit nasrid ceste iz čista mira, po kiši, punto uspija stat, ja nisan a mečka pobigla..........
Mirko jel to pala odluka da ideš zateći bore koliko god se može? Mislim po ovim slikama se vidi da ste ju eć solidno raskupusali, sad oćete ju znati sastaviti je pravo pitanje!
Jaoooo... kad vidim ovakve slike dobije strašnu želju da se zaletim u garažu i raskopam bar jednu. :hehe:
To bi svak triba napravit bar jednom,nije bitno kolko si strucan,znam da ci mi bit gust pogledat ova videa i za 50 godinaAlfa Romeo Giulietta 116 TS restaurationGTV 116 TS restauration
To bi svak triba napravit bar jednom,nije bitno kolko si strucan,znam da ci mi bit gust pogledat ova videa i za 50 godina