Ovu sam pogledao neki dan...
Pa ako ce nekome pomoci i imao je u planu pogledati...
http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-147-1.9-jtd-85kw-full-oprema-3999-oglas-11773495Auto je iz vana u dobrom stanju, ravan je, sve sajbe odgovaraju po brojevima, svi luftovi su koliko sam ja uspiio vidjeti dobri, tak da mislim da razbijana nije... Ima pikicu po laku tu i tamo, nista strasno, trebalo bi ju dobro ispolirati...
Jedna maglenka je sa puknutim staklom, felge imaju minimalna ostecenja, gume imaju mesa, dot nisam gledao...
Auto navodno nije paljen preko tjedan dana i upalio je na pogled kljuca... Navodno je promijenjen kompletan prednji ovjes, ali posto nemaju niti probne niti prenosive tablice, auto se ne moze probati...
Motor radi mirno i lijepo...
Unutra je JAAAAKOOOO prljav, treba mu detaljno kemijsko, navigacija je zasarafljena sa 2 sarafa, plastike unutra su podosta pohabane, nema servisne niti ikakve servisne povjesti... Volan je podosta izlizan, vozacki sic je pomalo umoran, nista nije objeseno i podrapani, osim sto velim nije bas ni pazeno...
Na auto sve radi...
Ali kuplung je vec dosta tvrd i nisko lovi...
Na pitanje dali se auto moze odpeljati kod mehanicara, su pocela izmotavanja tipa pa moze, ali znate mi ga nemremo bez tablic voziti, pa kak bumo mi to, nama se ne isplati staviti auto na slepu ako ga vi necete kupiti itd...
Eto, auto je sve u svemu solidan, ali ja 4000€ osobno nebi dao kad se uzme da ga i regat treba i napraviti barem osnovni servis...:-)...