Ojla ekipa, pozdrav svima sa dalekog ocjana,
Znam da ima vjerovatno dosta naslova na ovu temu, ali sam limitiran internetom pa mi je ovako lakše nego tražit okolo po ovom endless forumu...
Evo moje muke:
Odlučio sam kupit 159, samo 2.4 jtdm dolazi u obzir, prvi vlasnik, servisna, itd. Znam da je 2.4 dosta brža i da bolje vuče i sve od 1.9, više troši itd. Međutim bilo kakav feedback na 1.9jtdm je dobrodošao također, čisto da vidim kako dišu.
Molio bih alfiste koji je voze i koji imaju volje za napisat koju besedu da mi iznesu iskustva. Na što moram paziti pri kupnji, koje su in važne boljke? Dali je ikad netko imao nekih problema i kojih, recimo paljenje, pumpa goriva, mjerači zraka, klima, alternatori i sve ono što me mučilo na 156 1.9 jtd... Obzirom da kupujem polovnu, dali je 70000 km puno za taj motor ili se tek proradio, koliko bi bila realna cijena za recimo 2007 g. 2.4 sa 60000-70000 km na satu. Jeli 20000 eura puno za navedeno.... meni se čini puno, ali to su im cijene na oglasima, 18000 do 21000 za tu godinu i te modele, manje više sve su sa full opremom. I još nešto, kako to da su neke 154 kw a neke 147kw. Jel to neka nova generacija istih motora ili što...
Fala svima na hitrim odgovorima....