0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ide neki novi auto kolko sam ja čuo, a opakakije od gtv može bit samo 8c i gta kod alfe
Sumnjam da bi Matija mijenjao GTV za GTA , ali nikad se ne zna.
ništa od toga kolega sve piše par postova iznad to je realna cijena za englesko tržište
:hehe: zake šokiro : pa napiso sam kaj piše u EVO-u niš drugo
Pozdravio te Brane....
bit ce novinar iz eva gledam ovu temu i ne vjerujem toliko je osla u gnjurac a cak ni ja nisam pisala u njoj jadan covjek niko da mu pripomogne..a i nema ga nesto..valjda je odusto :hehe: ako nije evo jedne jeli dobra treba vidjeti (znam da ce lovrec sad rec da za te pare nemere bit dobra :hehe: al nek ububa jos toliko i ima svjetsku pilu )..imas i u oglasima neke tu kod nas pa baci oko...al nek ti srele bude zvjezda vodilja on je ceko i na kraju doceko... Alfa Romeo GTV 2.0 T.S.
može se naručit imaš cjenik u EVO-u na zadnjoj stranici pod "mali kupei" pogledaj pa češ vidjet inače gtv 3.0 V6 je 102 200kn do rege
Citanje s razumjevanjem. Drugi razred osnovne
: šta bi sad ovo trebalo značit, ja koliko vidim nisam ovdje nikoga vrijeđao
ova je dobra ma tek sam se probudio tak da nisam još u stanju razlikovati zaj. sa uvredama, to ide nakon kave
:hehe: aj odi odljepi krmeljivo oko a i bioprognza se poboljsava tlak zarka raste pa cemo svi bit veseli ko rastafarijanci jao sta uradismo od ove teme
Pa tko je rekao da si vrijeđao
vidim ja da se ovdje svi lijepo zabavljaju ,ali nigdje gtv-a na vidiku,ali nema veze,samo nastavite snaci cu se ja
ijuric reci mi da se šališ, mislim auto je dobar ali ova nalja po sredini :hehe: strava, taj mora da je došo upravo sa imole sa piste :hehe: