Rastavio sam i ja nosač... ali me iznenadilo koliko je gumica puno veća, pa je trebalo dosta obrađivati, pričali ste da pašu skoro odmah...
E da, i ja sam od tipa stavljao,.. al zaboravio slikati postupak,.. Uglavnom moraš izvaditi balansicu dole, a da bi to napravio, moraš prvo otpustiti cjeli most, nosač motora, ja sam i auspuh izvadio,.. i cjeli mosta sa amortizerima spustio dole,.. uhhh koliko posla
i onda dobiješ van balansicu, rastaviš selen i dosta, al stvarno dosta treba obrađivati gumicu od tipa da bi sjela unutra,.. ja sam čak na jednom mjestu i došao do željeznog djela kak sam ju jako brusio,..
izbrusio sam ju da je bila još malo prevelika, al se to da sa šrafima stegut kad staviš gore balansicu na most,..
Moram reči da je sad super i da ama baš ništa ne lupa,.. A gumice su koštale 60 kn oba dvije,.. Samo što je to dosta posla ,.. E da,.. može se samo most otpustiti i ja mislim da bi išla van balansica, al ja sam htio odmah zamjeniti nosače amortizera pa sam zato sve odšarafio, a i lakše je bio sve vani složiti nego na autu,.. tako da , ako se netko odluči financijski je odlično, jedino što ima dosta posla,.. al efikasno je,..