21-04-2026, 06:52:08

Autor Tema: Chip tuning  (Posjeta: 477699 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline dugixy1

• Trade Count: (+2)
  • Starosjedioc
  • Spol: Muški
  • Alfa 159 1.9 jtdm 16v
    • Zagreb
Odg: Chip tuning
« Odgovori #1200 u: 11-11-2012, 00:07:55 »
Turbina je tu da bi se povecala kolicina zraka koja ulazi u smjesu cisto iz razloga da bi se moglo ubaciti vise goriva, dakle omjer ostaje isti ali se sama kolicina povecava te se time dobija veca eksplozija i vise snage. Za te powerboxove ne znam, nisam se nikad zanimao za to.

ok hvala , interesira me  :ok:

Offline Mladen

• Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • AR 159 JTDm 8v
    • Valpovo
« Odgovori #1201 u: 11-11-2012, 00:16:45 »
ja sve mislim da je od power boxa do power boxa kao i sve drugo, ako uzmeš koji je dobar onda si miran ako uzmeš neko kina čudo univerzalno normalno da je to sranje

pa njegova je uloga samo da vara orginal komp  i da salje lazne podatke pravom kompu, nije tu da zamjeni kompletan komp bar sam ja tak skuzio ak grijesim neko ce me ispravit
:Horse: :mehanic

Offline dugixy1

• Starosjedioc
  • Alfa 159 1.9 jtdm 16v
    • Zagreb
« Odgovori #1202 u: 11-11-2012, 00:36:19 »
pa njegova je uloga samo da vara orginal komp  i da salje lazne podatke pravom kompu, nije tu da zamjeni kompletan komp bar sam ja tak skuzio ak grijesim neko ce me ispravit

kolko ja znam potpuno si u pravu ali isto se svodi na ubacivanje više goriva i bolje sagorijevanje.
kako got okreneš i oni najlošiji daju neke dobitke.
jedini kvar u 3 god mi je otišao kuplung , ima 4 mape pa sam u početku vozio jednu koja ima po meni prejako dignute
niske brzine. lako moguće da sam ga tu zeznuo jer vukao kao lud. a i pitanje u kakvom je stanju bio kad je auto kupljen.
u remapima neki ni ne diraju prvu i drugu brzinu ili vrlo malo.

Offline Mladen

• Ovisnik o alfistima
  • AR 159 JTDm 8v
    • Valpovo
« Odgovori #1203 u: 11-11-2012, 00:40:22 »
kolko ja znam potpuno si u pravu ali isto se svodi na ubacivanje više goriva i bolje sagorijevanje.
kako got okreneš i oni najlošiji daju neke dobitke.
jedini kvar u 3 god mi je otišao kuplung , ima 4 mape pa sam u početku vozio jednu koja ima po meni prejako dignute
niske brzine. lako moguće da sam ga tu zeznuo jer vukao kao lud. a i pitanje u kakvom je stanju bio kad je auto kupljen.
u remapima neki ni ne diraju prvu i drugu brzinu ili vrlo malo.

ma to za kuplung nemora ni bit do njega, neki neskidaju nogu sa kvacila i nek je takibio prijasnji vlasnik moralo je otic

Offline Losx

• Trade Count: (0)
  • Pripravnik
  • **
  • 159 1.9 JTDm + Giulietta Veloce 2.0 JTDm
    • Okolica Sl.Broda
« Odgovori #1204 u: 11-11-2012, 02:34:17 »
Mapa ti je ipak bolje rjesenje jer koristi sve resurse za postizanje snage, za razliku od powerboxa koji ako sam dobro skuzio samo dize pritisak u cr pumpi. Bolje 5 dijelova opteretiti za 5% vise nego 1 za 25% vise.

Offline alfa166tuner

• Trade Count: (+8)
  • Starosjedioc
  • ECU freak
    • Zagreb
« Odgovori #1205 u: 11-11-2012, 09:03:29 »
powerbox ovaj šta se najćešće prodaje za jtd(jtdm) (sa potencijometrom ili mjenjanjem mapa)
 se spaja na senzor pritiska raila, što bi značilo
da "vara" s rail pritiskom, e sad samo dizanjem raila za nekih 100-200 bara kolko je normalno u remapu
se baš i nemože dobit 50ks, tako da ko zna na kolko ovaj box diže rail, vjerojatno kad se "odfrlji" do kraja
debelo preko sigurnog limita. prije sam prodavo te boksove i dosta mi se ljudi žalilo nakon par godina
da su im protukle-propišale dizne vjerojatno od pretjeranog tlaka, al svi ti su imali box na maksimumu.

E sad dimljenje, zašto box manje dimi od prosječnog remapa. Jel samo dizanje rail pressura dovodi do bolje automizacije goriva, i u istom vremenu ubrizgavanja ulazi više goriva i vjerojatno se ne produžava vrijeme
ubrizgavanja poslje TDC-a (što doprinosi količini nesagorjenog goriva).

A što se remapa tiče, ako dimi znaći da mapa nije dovoljno dobro odrađena. I da , sa remapom se može sigurno puno više izvuć nego sa boxom, sa manje dima ili uopće bez dima, može se podešavat deseci parametara koji utječu na rad motora dimljenje snagu, egt, sve je stvar kolko onaj koji je radio mapu razumije stvari.
I btw. za dobar tunining dizela i nije potreban dyno bar ne do neke super-fine tuning razine.  Stvari se znaju već
na osnovu odrađenih dynoa od prije, i zna se gdje i kako JTD razvija snagu, dovoljan je dobar datalogging.
Ali iskusan tuner će ti već na prvu na osnovu iskustva napravit odličnu mapu bez dima ili sa dimom ako želite,
sa odazivom na gas po želji, sa limitiranim momentom tamo gdje želite i kako želite, limitiranom snagom po brzinama itd itd...  Tko želi znati više nek pita o JTD remapu znam jako puno do najsitniji detalja.

Anton

• Gost
« Odgovori #1206 u: 11-11-2012, 09:41:56 »
Jel radis samo remap ili mozes skinuti i dpf i ugasit egr!
Kod Seba mogu to sve odradit za 2300 kn! Cca!
Kod tebe?

Offline dugixy1

• Starosjedioc
  • Alfa 159 1.9 jtdm 16v
    • Zagreb
« Odgovori #1207 u: 15-11-2012, 18:59:47 »
powerbox ovaj šta se najćešće prodaje za jtd(jtdm) (sa potencijometrom ili mjenjanjem mapa)
 se spaja na senzor pritiska raila, što bi značilo
da "vara" s rail pritiskom, e sad samo dizanjem raila za nekih 100-200 bara kolko je normalno u remapu
se baš i nemože dobit 50ks, tako da ko zna na kolko ovaj box diže rail, vjerojatno kad se "odfrlji" do kraja
debelo preko sigurnog limita. prije sam prodavo te boksove i dosta mi se ljudi žalilo nakon par godina
da su im protukle-propišale dizne vjerojatno od pretjeranog tlaka, al svi ti su imali box na maksimumu.

E sad dimljenje, zašto box manje dimi od prosječnog remapa. Jel samo dizanje rail pressura dovodi do bolje automizacije goriva, i u istom vremenu ubrizgavanja ulazi više goriva i vjerojatno se ne produžava vrijeme
ubrizgavanja poslje TDC-a (što doprinosi količini nesagorjenog goriva).

A što se remapa tiče, ako dimi znaći da mapa nije dovoljno dobro odrađena. I da , sa remapom se može sigurno puno više izvuć nego sa boxom, sa manje dima ili uopće bez dima, može se podešavat deseci parametara koji utječu na rad motora dimljenje snagu, egt, sve je stvar kolko onaj koji je radio mapu razumije stvari.
I btw. za dobar tunining dizela i nije potreban dyno bar ne do neke super-fine tuning razine.  Stvari se znaju već
na osnovu odrađenih dynoa od prije, i zna se gdje i kako JTD razvija snagu, dovoljan je dobar datalogging.
Ali iskusan tuner će ti već na prvu na osnovu iskustva napravit odličnu mapu bez dima ili sa dimom ako želite,
sa odazivom na gas po želji, sa limitiranim momentom tamo gdje želite i kako želite, limitiranom snagom po brzinama itd itd...  Tko želi znati više nek pita o JTD remapu znam jako puno do najsitniji detalja.

bio sam kod @ alfa166tuner
imao sam problem sa dimom u višim okretajima, sve pitanja raznim remaperima je bilo skidanje snage, momenta kao odgovor, jednostavno sam morao ubaciti slabiju mapu da se dim smanji, što bi mi bilo krivo.
slučajno sam došao do @ alfa166tuner , uzeo mi je mapu i odradio preinake ,
rezlultat je više nego izvrstan, snaga je ostala ista, još sam dobio 100 nm gore po kotaču a dim je nestao ,
ispravio mi je sve loše odrađeno u mapi, i kaže ako želim da može još gore i da neće biti dima.

to nisu gotove mape čovjek prilazi tome sasvim drugačije.

auto mi leti i nemam riječi kako da zahvalim ovome ZNALCU . :care
em sam vidio i pročitao o ljudima koji su radili remape na drugim mjestima i ponovo odradili kod ovog dečka, vratio im se osmijeh na lica. od dizanja snage, gašenja egr-a, gašenja dpf-a i potrebnih dorada na ecu promjenom nekih komponenti.

već 3 puta sam ga nazvao jer ne znam kako da mu zahvalim. ovo nije reklama ovo je zahvala stručnjaku i dobroj osobi.
samo mi je krivo što sad dolazi zima, i mokro. ovo je UŽITAK !

Prijatelju još jednom najljepša HVALA :pivo:

vidimo se uskoro... :mah:

Offline Kris

• Na probi
  • *
  • The Photographer
    • Zaprešić
    • KL-Photo
« Odgovori #1208 u: 15-11-2012, 21:30:59 »
Evo ja sa pridruzujem dugixy1 u pohvalama i zahvalama alfa166tuneru.  :thanks  :grinning-smiley-043:

Meni je nedavno chipnuo Crosswagon i ugasio egr (koji je bacao error) i moram reci da je to sad drugi auto. Nisam nikad prije imao auto koji se mogao cipati i trebalo je malo nagovaranja, ali sad mi je jako drago da sam to napravio.
Auti jako fino ide, ne skuzi se nikakva promjena pri normalnoj voznji, ali ako se iznad 2000 rpm-a stisne onda fakat leti u odnosu na stock mapu. U max brzini sam dobio sigurno 10-15 kmh vise (moram jos postena mjerenja napraviti). Za par dana kad natankam puni tank, onda javim potrosnju, ali vec mi se sad cini da je nesto manja nego inace (inace nekih 6,9 u dugom prosijeku).

Svakao preporuka za alfa166tunera! Tko god misli cipati, nek uzme njega u obzir, jer covjek fakat kuzi posao programiranja (to mu je koliko znam i posao u stvarnom zivotu) i kao sto je dugixy rekao, sredit ce mapu do detalja. 
..................................................

Offline dugixy1

• Starosjedioc
  • Alfa 159 1.9 jtdm 16v
    • Zagreb
« Odgovori #1209 u: 15-11-2012, 22:24:57 »
i meni se čini da je potrošnja pala za oko litru, ne obračam puno pažnju na to, ali  dobro dođe.
 baš sam gledao danas u jednom smjeru pa u povratku, s time da sam se španao kao lud.
lako moguće da si u pravu. i meni je zapelo za oko , naravno bolje ću znati sljedečih dana.
kolko sam shvatio meni počinje od 1750 okretaja i baš se fino osjeti.

drago mi je da si se javio da ne ispadne da pričam gluposti, em sam svašta imao na autu i zbilja osjetim promjene.
najsretniji sam što je dim skroz srezan a nisam izgubio razliku u snazi.  mislim da ću uskoro na dyno
pa ću okačiti dobitke ili gubitke  :craz

:mah:
« Zadnja izmjena: 15-11-2012, 22:26:41 od dugixy1 »

Offline Kris

• Na probi
  • *
  • The Photographer
    • Zaprešić
    • KL-Photo
« Odgovori #1210 u: 15-11-2012, 23:10:53 »
Meni je zao da ja nisam nikakva mjerenja napravio prije chipanja ... ni na dyno ni cak ono da mjerim ubzanja ili meduubrzanja. Ali mislim da se recimo od 100-160 kmh vrijeme drasticno poboljsalo.
To je ono kaj sam cuo od svakog tko je cipao, auto ide puno nego kaj bi si covjek mislio da ce mu donjeti tih cca 20 konja (koliko sam ja dignuo).

Offline dugixy1

• Starosjedioc
  • Alfa 159 1.9 jtdm 16v
    • Zagreb
« Odgovori #1211 u: 15-11-2012, 23:31:47 »
Meni je zao da ja nisam nikakva mjerenja napravio prije chipanja ... ni na dyno ni cak ono da mjerim ubzanja ili meduubrzanja. Ali mislim da se recimo od 100-160 kmh vrijeme drasticno poboljsalo.
To je ono kaj sam cuo od svakog tko je cipao, auto ide puno nego kaj bi si covjek mislio da ce mu donjeti tih cca 20 konja (koliko sam ja dignuo).

kad nabijaju cijenu tih dyna , u Novom Sadu dyno mjerenje  , sad ne znam jel idu u cijenu  2 ili 1 mjerenje   ti je 15 eura.
tu kod nas kolko se siječam oko 50 eura najeftinije.

Offline alfa166tuner

• Starosjedioc
  • ECU freak
    • Zagreb
« Odgovori #1212 u: 16-11-2012, 10:32:17 »

Najbolje ti je mjerit od 80-160 u 4.toj, jel tu se vidi snaga auta a ne kad mjeriš npr 0-100 gdje više mjeriš svoju spretnost kod šaltanja, kakva je podloga gume itd. Najbolje ako nemate već neke aparature, snimit s mobom cajger
pa onda poslje analiziraš u miru na kompu. Evo tak je zadnje radio Nix na 166ici kad sam mu remapo.

https://www.youtube.com/watch?v=rOm19bjiw7s

ili od frenda 147mica 120
https://www.youtube.com/watch?v=5LvnDCtiV6Q

kolgate:
https://www.youtube.com/watch?v=0IpnfF9CjYc

Offline alfa166tuner

• Starosjedioc
  • ECU freak
    • Zagreb
« Odgovori #1213 u: 16-11-2012, 10:35:20 »
kad nabijaju cijenu tih dyna , u Novom Sadu dyno mjerenje  , sad ne znam jel idu u cijenu  2 ili 1 mjerenje   ti je 15 eura.
tu kod nas kolko se siječam oko 50 eura najeftinije.

Organizira se dynoday pa cijene idu jako dole. Inače je mislim 300kn.

Offline Mladen

• Ovisnik o alfistima
  • AR 159 JTDm 8v
    • Valpovo
« Odgovori #1214 u: 16-11-2012, 11:59:30 »
kolko bi se moglo izvuc iz 159-tke
1.9 8v
i jel bi pasali veci injektori sa neke druge alfe, i da se napravi neka hibridna turbina tj. povecaju lopatice zraka, mislim da zamasnjak i kvacilo su ista kao i na onoj od 150ks

Offline alfa166tuner

• Starosjedioc
  • ECU freak
    • Zagreb
« Odgovori #1215 u: 16-11-2012, 12:18:36 »
kolko bi se moglo izvuc iz 159-tke
1.9 8v
i jel bi pasali veci injektori sa neke druge alfe, i da se napravi neka hibridna turbina tj. povecaju lopatice zraka, mislim da zamasnjak i kvacilo su ista kao i na onoj od 150ks

injektor na 8v su dobri do nekih 230ks tak da to netreba mjenjat, auto se ovak stock remapira na 160ks, mislim može i više al neznam kak bi se to ponašalo na duge staze, ako želiš više i da bude bez problema trebalo bi stavit
veći turbo, ili složit hibrida. (to sad radim na 115ks stavit ću veći kompresijski kotač 49>52) s tim bi trebalo ić 180ks
npr. radio sam 147micu sa istim motorom strašno ide auto, lik se drego sa kolgejtom u čipanoj 159 150ks i dobio ga

Offline Mladen

• Ovisnik o alfistima
  • AR 159 JTDm 8v
    • Valpovo
« Odgovori #1216 u: 16-11-2012, 12:43:55 »
injektor na 8v su dobri do nekih 230ks tak da to netreba mjenjat, auto se ovak stock remapira na 160ks, mislim može i više al neznam kak bi se to ponašalo na duge staze, ako želiš više i da bude bez problema trebalo bi stavit
veći turbo, ili složit hibrida. (to sad radim na 115ks stavit ću veći kompresijski kotač 49>52) s tim bi trebalo ić 180ks
npr. radio sam 147micu sa istim motorom strašno ide auto, lik se drego sa kolgejtom u čipanoj 159 150ks i dobio ga

sad trenutno imam oko 150-160ks i nekih 320-340Nm
jednu turbinu imam u dijelovima sto sam dobio, pa bas i razmisljam da se slozi hibridna jedna, bas cu vidit kolko bi para dosao popravak i povecanje kompresijskog dijel..

inace dima nemam do nekih 3700-3800okr poslje ga vidim na retrovizoru, dpf i egr iskljuceni, jedino jos moram zablokirat egr ventil , sam neznam di ga je najbolje zablokirat  :?:

ajd ovo je super ak injektori tolko izdrze, jedan trosak manje ce bit  :craz

Offline Seb

• Član Alfa Kluba 5
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Velika Mlaka
« Odgovori #1217 u: 16-11-2012, 12:59:31 »
ne želim nikog podcjenivat i omaložavat ali mislim da se malo previše razbacujete sa konjima tj snagom nakon remapa
SEBastijan Bertol 091 62 22 223
BERTOL Seb servis - Specijalizirani servis za Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Abarth vozila

Offline alfa166tuner

• Starosjedioc
  • ECU freak
    • Zagreb
« Odgovori #1218 u: 16-11-2012, 13:43:04 »
ne želim nikog podcjenivat i omaložavat ali mislim da se malo previše razbacujete sa konjima tj snagom nakon remapa

nebacam napamet te brojke nego mjerim sa FES-om kolko auto ubrizgava goriva kroz okretaje, i onda po tome vidiš koliko otprilike može imat ks. A to se već zna jel su neki ljudi bili na dyno sa istim takvim autom i isto tako mjerili.
Nije sad to baš točno al načelno se može uzimat kao neka referenca.
Npr. 16v motor će sa isto mm dizla imat više ks od 8v jel ima veću volumetričnu efikasnost motora.

Offline Mladen

• Ovisnik o alfistima
  • AR 159 JTDm 8v
    • Valpovo
« Odgovori #1219 u: 16-11-2012, 13:55:40 »

pitam za zlu netrebalo, posto imam jednu turbinu viska koja se da reparirat, pa ak mi bude riknula ova postojeca onda napravit ovu da bude mal jaca, pa ak se da izvadit vise ks ili Nm da nema opterecenja na ostale dijelove onda napravit..
nepatim kolko ima ks, bitnije mi da sve radi bez negativnih posljedica

Offline Seb

• Član Alfa Kluba 5
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Velika Mlaka
« Odgovori #1220 u: 16-11-2012, 14:12:29 »
pitam za zlu netrebalo, posto imam jednu turbinu viska koja se da reparirat, pa ak mi bude riknula ova postojeca onda napravit ovu da bude mal jaca, pa ak se da izvadit vise ks ili Nm da nema opterecenja na ostale dijelove onda napravit..
nepatim kolko ima ks, bitnije mi da sve radi bez negativnih posljedica
već se sa svim stock dijelviam da složit da recimo ne drži kuplung tak da nema baš smisla...većom turbinom tj ovisi šta se sve meće veće če se malo povečat turbo rupa ali se smanjuje dimljenje na istoj snazi tj istoj modificiranoj mapi
BERTOL Seb servis - Specijalizirani servis za Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Abarth vozila

Offline Mladen

• Ovisnik o alfistima
  • AR 159 JTDm 8v
    • Valpovo
« Odgovori #1221 u: 16-11-2012, 14:24:19 »
već se sa svim stock dijelviam da složit da recimo ne drži kuplung tak da nema baš smisla...većom turbinom tj ovisi šta se sve meće veće če se malo povečat turbo rupa ali se smanjuje dimljenje na istoj snazi tj istoj modificiranoj mapi

to mi je i bitnije da imam sto manje dima,
kod turbine bi samo kompresijski dio poveco tj. stavio bi veca krilca za usis zraka... jer mi nije u interesu pretjerivat sa autom koji koristim za svaki dan, a ni kuplung nije bas jeftin ..

Offline Seb

• Član Alfa Kluba 5
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Velika Mlaka
« Odgovori #1222 u: 16-11-2012, 14:39:34 »
to mi je i bitnije da imam sto manje dima,
kod turbine bi samo kompresijski dio poveco tj. stavio bi veca krilca za usis zraka... jer mi nije u interesu pretjerivat sa autom koji koristim za svaki dan, a ni kuplung nije bas jeftin ..
nemožeš samo krilca nego moraš cjeli kompresor...to sam ja radio na svojoj GTejki prije 5 godna

Offline Mladen

• Ovisnik o alfistima
  • AR 159 JTDm 8v
    • Valpovo
« Odgovori #1223 u: 16-11-2012, 15:05:57 »
nemožeš samo krilca nego moraš cjeli kompresor...to sam ja radio na svojoj GTejki prije 5 godna

mislio sam da stane odredena velicina krilca, pa da se nemora mjenjat cjeli kompresorski dio..
to znam da si radio na GTejki i stavljao hladnjak jos za turbinu ak me sjecanje dobro sluzi
« Zadnja izmjena: 16-11-2012, 15:06:35 od mrcina »

Offline luka05

• Trade Count: (+4)
  • Starosjedioc
    • Split
« Odgovori #1224 u: 16-11-2012, 22:14:35 »

Koliko dođe cijeli kompresor? Jesi stavljao bio na GT novi ili rabljeni?

Offline Seb

• Član Alfa Kluba 5
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Velika Mlaka
« Odgovori #1225 u: 17-11-2012, 09:17:48 »
Koliko dođe cijeli kompresor? Jesi stavljao bio na GT novi ili rabljeni?
rabljeni sa novim krilcima od Audi 3.0 V6 TDI...ne sječam se kolko je to koštalo....davno je bilo

Offline Kris

• Na probi
  • *
  • The Photographer
    • Zaprešić
    • KL-Photo
« Odgovori #1226 u: 17-11-2012, 10:26:46 »
Najbolje ti je mjerit od 80-160 u 4.toj, jel tu se vidi snaga auta a ne kad mjeriš npr 0-100 gdje više mjeriš svoju spretnost kod šaltanja, kakva je podloga gume itd. Najbolje ako nemate već neke aparature, snimit s mobom cajger
pa onda poslje analiziraš u miru na kompu. Evo tak je zadnje radio Nix na 166ici kad sam mu remapo.

https://www.youtube.com/watch?v=rOm19bjiw7s

ili od frenda 147mica 120
https://www.youtube.com/watch?v=5LvnDCtiV6Q

kolgate:
https://www.youtube.com/watch?v=0IpnfF9CjYc

Budem i ja onda tak napravio pa javim rezultate, pa da se u odnosu prema drugima vidi koliko je sad brzi :)

Offline Mladen

• Ovisnik o alfistima
  • AR 159 JTDm 8v
    • Valpovo
« Odgovori #1227 u: 17-11-2012, 11:51:34 »
rabljeni sa novim krilcima od Audi 3.0 V6 TDI...ne sječam se kolko je to koštalo....davno je bilo

de mi reci jel pase koja turbina od jacih alfi na saraf ? ili bi morao mjenjat i granu? jer ovu moram svakih 6mj nosit na ravnanje  :rolll: pa bi odma sve komplet promjenio ako bi se upustio u to

Offline Seb

• Član Alfa Kluba 5
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Velika Mlaka
« Odgovori #1228 u: 17-11-2012, 18:00:43 »
de mi reci jel pase koja turbina od jacih alfi na saraf ? ili bi morao mjenjat i granu? jer ovu moram svakih 6mj nosit na ravnanje  :rolll: pa bi odma sve komplet promjenio ako bi se upustio u to
To neznam

Offline alfa166tuner

• Starosjedioc
  • ECU freak
    • Zagreb
« Odgovori #1229 u: 17-11-2012, 23:47:42 »
dana smo malo testirali kolko ide čipana croma, 150ks multijet motor,
uzimajući u obzir da je automatik, 1610kg +2krkana, otpor zraka kioska jako dobra iđa

Fiat Croma 1.9 16v Multijet 150 remaped 0-250