Gle sve ovisi o vlasniku, može se motor ubit za 50k km a može bit super i nakon 200k ako je redovno održavan i mjenjano kaj treba i kad treba...
Za alfe neznam jer ih nisam imao prije ali ako prosjećan lowgrade opel benzinac pređe 350k bez većeg kvara motora i to na plin mislim da alfa i njeni agregati nebi trebali bit ugroženi - opet ako ga vlasnik nije ubijao (i pri tome ne mislim samo na vožnju u visokim okretajima jer to samo za sebe za alfu i nije neki problem), kako ti ekipa veli probaj ga dotjerat u neki pouzdan servis i nek ti ga mehaničar pregleda ako neznaš sam ustanovit stanje motora bar odokativno jer neke stvari se nemogu vidjet niti od strane mehaničara na ovlaš pregledu tak da ne misliš da je to sveti gral i njima se mogu zamaskirati stvari, manje neg nama pacerima ali mogu...
Inače kak ti ekipa veli za tu lovu nemoj se uopće nadati da auto nije između 150 i 200k posebno dizel, moj na satu ima 110k pa nisam baš uvjeren da nije skidana (a moj je klasu manji i benziner je) a kamoli na 156 sa dizelom u sebi...