0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
:hehe: ma kocka maaaajjjjjkkkkaaa :hehe: ma ide i transaxle ali kad 325 zapali gumu treba na gtv prebacit pogon na pravu osovinu :hehe:
pa da se na smaforu pri kretanju vrtiš oko svoe osi.... :hehe:
:hehe: ma znam ja to sve, al pusti ti to, budemo razrezali po pola i malo produžili :hehe: ako niš drugo budemo stavili podvozje od 750 pa bude valjda dosta duga joj sad će me ovi ma cuore sportivo
:hehe: nemam 25 i kusur, i ne ljutim se nego sam se nasmijao :hehe: joj sinko kad bi ti vidio šta sam ja šrafio sa 17 godina nebi ovo pisao, i nisam letio za balunom :hehe: iliti ga loptom, neko kurio lamele i takve slične stvari... uglavnom kužim ja tebe samo što ti kažem da neke stvari treba i probati pa ocjenjivati trebao si u subotu biti po gradu sa matkom mojim frendom i samnom pa bi vidio šta je zayebancija i to smo bili u granicama normale, do 190 km/h neću više
neznam gdje je točno ta dionica ali mora da je žestoko
znam samo za kružni tok tamo kod ulaza tj. izlaza sa autoceste, znači od omv-a gore gdje je i mercedesov salon dolje niz padinu do rotora ? ? jel to to :
Pa recimo od OMVove pumpe kad siđeš s autoputa, pa do kružnog toka blizu Merkatora... dakle kroz onih par tunela... ganjao jednog BMWa, mislim da je bio 325, na 170 mu počela plesat guzica i odustao je, a Bare ga samo prešišao....
Mislim da nema šanse itko skinit Barin rekord od 170 niz Klis prema Merkatoru....
200 okruglih kolega na toj dionici sa gtv....
On je griper,nije drifter...............a mozda je i gaser : : :
on je pekar
Imam ideju; nek svi od ST divisione daju po 20 kn i kupite dva alfina znaka u AC-u i kad Matko spava skinite one ventilatore i stavite pravo znakovlje na taj auto Ja mogu donirat oznaku "T.SPARK" umjesto "318is"
čekamo izvještaj i dojmove od Marijete
:hehe: znači ipak nije tako loš auto