0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
kod će ti trebat dok buš taj stari radio vračal unutra,ili ako ga prodaš onda kad se prispoji bu trebalo unijet kod u njega
trebo bi imat u papirima od auta kod za taj originalni alfin kazić,to svi imaju,ako već nemaš taj kod,u ovlaštenom servisu ti imaju univerzalne kodove za sve alfine kaziće možda imaš negdje na netu kodove :za novi ti ne treba kod
ok,ali gledaj sada.poslje podne mislim si staviti taj radio.ja skinem stari i stavim novi,za staviti novi ce mi trebati kod da ili ne? : to me zanima dali bi imao neke probleme za ga staviti gore
sad moraš ići i kupit srebrnu plastiku oko kazića da ti ne izgleda ovak,imaš to u svakom alfinom salonu,možda imo i neko na forumu za prodat
...prvo sam tražio u ovlaštenom servisu, gledali su me ko da sam pao sa marsa i rekali da to oni ne prodaju, imaš u dućan DORAD ZVUK u Rudeškoj ulici, 47kn
NIJE "DORD ZVUK" KAKO KAŽEŠ NEGO DOBAR ZVUK
več je složio a i sumnjam da bi iz vodnjana išo u dobar zvuk po masku
kaj je to sivo po volanu : izolirka tjuning :
Kakav je origigi CD player.?Ima li tko iskustva?Ok nema mp3 ali to mi i nije suviše bitno.Nego kakav mu je antishock?Imam kazetofon a u petak mi stiže CD pa me interesira još koje mišljenje.Btw,jel ga komplicirano sam staviti tj.zamjeniti.Pretpostavljam u one 4 rupice nešto tanko uvući,pa samo klizne vani te jackove prebaciti na novi i klick-klack nazad(pretpostavka).Nisam želia narušit originalnost interijera!
e da što se tiče tih komandi na volanu, to je identična stvar kao i na bmw-ima da se izgubi stavljanjem drugog radio, ali čuo sam negdje da postoji neki kabel ili tako nešto da se pospaja i da se vrate komande na volanu u funkciju, sad da li je to istija? :