0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Poznato mi izgleda.
Jedno pitanje - jel je to mrezica za prednji branik koja dodje izmedju maglenki?Alfa Romeo Shop - Tuning, Styling, Fanartikel und Modellautos - Alfa Edelstahl Wabengitter Edelstahl Wabengitter 52602Moja je potrgana pa bi trebao novu a nebi htio da opet bude plasticna
uglavnom to je ta mrezica...krojenje me ne dira, to bum doma sa brusilicom i skarama za lim...
jedno pitanje za znalce, što zapravo dolazi od opreme u sport pack-u, i koja je razlika između sp1, sp2 i sp3 ?
Svi SP paketi imaju: pragovi, 16" telefonke, Priprema za mobitel (Antenica na krovu), crveno ovjetljenje, imitacija karbona, Eibach/Bilstein -25mm ovjes, SP1 ima kasicna sjedala, SP2 ima recaro sjedala presvucena tkaninom (cini mi se da dejan777 ima takve) Dok SP3 ima grijana kožna MOMO sjedala..... Šank nije satsvani dio niti jednog SP-a nego je bio opcionalan za naruciti uz bilo koji paket opreme
u mene je ako se ne varam sp3, ali nikako da zakljucim kako se griju sjedala, ima dolje kabel nekakav ispod sjedala sto ide u sjedala, ali nigdje nisam nasao da mogu grijanje sjedala ukljuciti
ove felge volim ove felgea ne rade se vec godinama :rolll:tsw :
Prekidac ispod sica, ako ga nema onda nemas grijanje
jel to sigurno da je Eibach/Bilstein??negdje kao da sam pročitao da su samo opruge -25mm drugačije, a amortizeri isti
Imaš u temi ''motorsport'' još puno tako atraktivnih slika (doduše, u manjoj rezoluciji). Jel me vidiš kako mašem publici kroz šajbu sa naljepnicom Alfa Kluba samouvjeren u svoju pobjedu!
http://www.slobodnadalmacija.hr/Auto-moto/tabid/90/articleType/ArticleView/articleId/32421/Default.aspx Procjenjivali su Rabljenu Alfu 156
Citat: Viktor - 03-12-2008, 11:07:21http://www.slobodnadalmacija.hr/Auto-moto/tabid/90/articleType/ArticleView/articleId/32421/Default.aspx Procjenjivali su Rabljenu Alfu 156to izlazi sutra u auto blicu...bivši auto od mog frenda...išli smo ga 12/2000 preuzimati novog dok je još autocommerce bio u samoboru...koji je to bio svemirski brod u to doba!