Sta sve moram rastavit da podmazem vodilice od prozora i kako.
Buljio sam danas u vrata, al ne vidjeh ni jednog sarafa.
ispod ručice za otvaranje vrata imaš mali poklopac,ispod njega imaš križni šaraf,kad njega skineš skini komplet tu plastiku i skini konektor od visokotonca
ispod gume u rukohvatu imaš 2 imbusa,njih skini i opet skini komplet plastiku,ispod te plastike su 2 matice ,skini mrežicu od zvučnika,skini zvučnik,ispod njega imaš 2 šarafa koji drže tapacirung,skini i plastiku kod retrovizora iznutra,vrlo vjerovatno će ti puknit gdje idu kopče ali to je neizbježno(lieni tiplovi idu prvo u plastiku kad budeš vračao) i skini onu tipku ili šta je već sa zaključavanja(odšarafi se)
to je to što se šarafa tiće,dalje su samo tiplovi,ja uvijek skidam od dolje prema gore,ako je neki tipl žilav zavučem šarafciger ispod da nebi puklo mjesto gdje tipl ide,kad sve tiplove poskidaš tapacirung poguraš gore i to je to,kad vračaš tapacirung pregledaj sve tiplove,ako je neki od njih pukao zamjeni ga,ako je na njemu žuta košuljica koja treba biti u vratima skini ju s tipla i zaljepi ju nazad u vrata jer inače se tapacirung neće nikad držat kako treba
ispod je folija koju moraš skinit da dođeš do podizaća,skidaj ju od gore prema dolje koliko ti treba i polaku reži silikon sa skalperom da nebi pukla folija i kasnije curila voda,isti taj silikon se može opet zaljepit jer se nikad ne stvrdne do kraja,ako ne bude držalo kako treba dodaj malo silikona gdje treba...
malo sam se raspisao ali ima puno sitnica koje sam ja učio na svojim greškama,valda nisam nešta zaboravio