Ajde kad uhvatiš vremena stavi slike kronološki kako je tekla restauracija + pomeki komentar! 
Inače imaš tu u galeriji sličan projekt koji je radio kolega OrMar! 
To AlfaZD: ma imam slika, ali su mi sve vise/manje na isti kalup pa mi ih je blesavo stavljati - staviti cu jos par koje se ponesto razlicite...
OrMar ima bitno tezi projekt jer radi modifikaciju koju se ja ne bi usudio raditi, ova moja ce biti uglavnom originalna sa nekim osnovnim poboljsanjima - imam kompletno novi ovjes - sve poliuretanske selene, zuti Koni, u planu je nesto bolji auspuh, ostatak ostaje serijski jer mislim da je auto predobar ovakav kakav je u originalu...
Auto je stvarno potpuno limarijski propao od stajanja tako da sam imao veliku srecu kada sam nasao limara koji se je htio prihvatiti tog posla, odraditi ga vrhunski i ne naplatiti ga previse. Ista stvar je bila i sa lakirerom. Oba dvojicu toplo preporucam svakome tko se zeli upustiti u slican posao. Na transaxle forumu su jos neki radovi od istog majstora koji nije krpao nego rezao van i proizvodio nove elemente. Sada je karoserija slozena vrhunski, auto je zasticen, a motor je pri kraju sa slaganjem. Treba pregledati getribu, sloziti kocnice, letvu volana, ovjes i naravno vratiti auto u pocetno stanje. U svakom slucaju bilo tko krene u ovakav projekt mora biti spreman na velike izdatke ako misli napraviti posao kako se spada sa ovakvom osnovom. Svi dijelovi su nabavljivi, ali su poprilicno skupi...
Vozio sam dosta godina njezinu manju sestru, GTV2.0 i serafio po njoj, tako da imam ponesto iskustva sa njima. Ako se netko zanima za ovakav auto i ima bilo kakvih pitanja, slobodno se moze javiti... Takoder imam hrpetinu literature za njih.