S druge strane, iako ovo nisam htio pisati dok ne provedem s njom bar 100-200 km, malkice mi je ipak draži Twin Spark - nekako mi uglađenost i razvoj snage ljepše odgovaraju kod TS-a, nego kod JTD. A svakodnevno vozim službene TDI-je i imam iskustva s novim dizelima - jednostavno, bez obzira na snagu i brutalnost obrtnog momenta, više mi leži veći raspon obrtaja na twinsici, nego brutalno, ali kratko ispaljivanje JTD-a.
Opet, ne bih da ovo potpisujem 100 % - jer sam je imao prilike provozati vrlo kratko, vjerovatno je dosta i do moje navike na 147 benzinca. Vidjećemo nakon vikenda. 

ne uspoređivat alfulju sa TDI-jem

mislim da češ ubrzo i sam shvatiti zašto

inaće, ja sam ti imala twin spark isto 120ks kao i dizelašica, isto 147, i plakala sam na ideju da prijeđem u dizlo, a sad ju nebi dala nizašta

... a ljubav se rodila upravo na uzbrdicama, jer ovo šta ti pričaš da na uzbrdici sa twin sparkicom ideš u crveno kod dizla ne postoji... samo gas i gadura ide kak se veli, ko gladna svinja :hehe: :hehe: :hehe: ... Ja se svaki put iznova zaljubim u nju kad idem na more, pa oni grdi dugi usponi nakon karlovca...prije sa TS bila prava borba, nikako ... šaltaj svako malo u 4, pa u crveno pa povuci potegni i jedva bi uz zalet navukla 160, ako moram usporit više nema šanse da ubrza...jednostavno joj je falilo snage i gotovo... a ova ide i ide i ide i ubrzava i ne hebe ju ni brdo ni ravnica ni niš :wz :wz :wz :wz
kad ju malo isprobaš i navikneš se, zvaoljet češ i ti taj vruuuuuum

...pa pola foruma su ti preobračeni benzinaši :hehe: :hehe: :hehe:
p.s. ne ljutim se na ono
druže
p.p.s. moja troši 8-9 litara gradskog izbjegavanja ovih usporenih