0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
sorryKlijesta su od 1.4 TS a diskovi ventilirajuci za 1.4 TS kupljeni u auto kresi
Jedno pitanjce, kaj nisu kliješta od 1.4 TS manja nego od 1.6TS ili se samo varam jer koliko sam gledal ja na svojoj boxerici 145 1.7 16V da su kliješta manja tj pločice iste ko i na 1.4TS a da su disk pločice za 1.6TS veće a samim time i kliješta : : :Ako griješim onda me ispravite jer Raziel kad je naručival za svoju 146 1.7 16V boxericu je dobio prvotno pločice za 1.6TS koje su bile drugačije i veće nego njegove original pa je te vratil i moral naručit druge
dobro. Pitanje je dali UOPĆE kliješta od 1.4 TS idu na boxera ili ne?U tom slucaju ako ne idu znaci da trebam kupiti kliješta od 1.6 TS ( koja sada nemam) i dali ce mi tada biti dobar ovaj disk koji imam za 1.4 TS Disk je 257 mm ventilirajuci Brembo-v(Image removed from quote.)
al meni po slici djeluje da su klješta prevelika za taj disk
evo sad mi Milan kaže da na onoj slici još nije imao od TS-a kočnice tako da to nije mjeriloAlfista 147 iz RI : ako je od njega onda je od 147-ce
Aj nisi ti prvi koji je htio radit upgredj prednjih bremzi na 1.6 boxeru, aj uzeo od cijeli komplet i kifla, ne pašu kliješta na rukavac, trebalo bi raditi distancer za kliješta. Znaći za ubuduće, kliješta sa nosačima, diskovi i disk pločice te šarafi od nosaća, sve skinuti sa alfe 145 ili 146 1.6TS, sa ostalih ne paše osim uz dodaten preinake te uz distance koje se moraju dati napraviti kod tokara
pase s 1.4 TS. pod uvjetom da ima ventilirane diskove.
A koja to 1.4 TS nema ventilirajuče diskove? :
čeljusti na 1.8 TS-u (Image removed from quote.)