0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
sta mu ne kazes neka prodaje ovaj socijalizam i neka kupuje Alfu :
za njega ti je golf svetinja a ne narodni auto :hehe: :hehe:
Golfista :hehe:
bas tako golfista ali opametit ce se i on nekada kad provoza neku alfu :hehe: :hehe:
provozi ga u tvoju Alfu, nabi gas do daske pa ce vidjeti razliku od Alfe i das auto
dobro s timse nemogu bas pohvalit trkao sam se s njim sto puta tu smo negdje mada alfa za nijansu bolje ide golf ide lijepo 1.6 100ks
ma hebes golfa, to nebi vozio niti da sam dupli onda cu ga ja voziti u moju 147icu dok se ne misli opametiti i da ne vozi vise golf kec salim se ajde idem ja :zzz: :zzz: :zzz: laku noc ljudi pa se sutra cujemo!
sanjaj fauveove :hehe:
fauveuove? sta to znaci : :
Silvije si oprao makinu :cekaj da pogodim, nisi je oprao
nije ti bilo tesko pogodit nisam je oprao bila je plata jucer sad cemo je odvest u praonu sljedeci tjedan
tako treba, opraj Alficu, i odmah koju slikicu da vidim kako izgleda kada je oprana sutra ide moja na pranje sa svim sta nije prljava
niti je nisam skuzio da je oprana sada cu malo bolje pogledati
: a daj ajde, evo dobra je tamo di su ultre ma dobra ti je Alfica daj, salim se ja, ako bi mi bila ruzna niti je nebi doso vidijeti onaj dan ti kazem da mozda bi je kupio!
kad ti mislis kupovat ?
sta vi mene zejbavate : uzet cu ja 145icu bez da vi znate [/quotekad ja uzmem 159- tku
Citat: Alfista145 - 29-08-2009, 16:40:35sta vi mene zejbavate : uzet cu ja 145icu bez da vi znate [/quotekad ja uzmem 159- tku ja gt jku
ja gt jku
meni se cini da ces ti vozit na kraju od starog 147
to moze zasad samo gledat